PerawatanPerawatan

tentang Kamitentang Kami

Beijing Sano laser Development S&T Co., Ltd. Mangrupikeun produsén éstétika & médis laser médis di Cina. Laser Sano gaduh panalungtikan & pamekaran puseur sorangan, klinik, jualan na sanggeus-jualan departemén; tiasa nawiskeun dukungan téknologi propésional sareng data klinik dina waktos munggaran. Kami tiasa ngajagi anjeun salawasna payun dina bidang kaindahan, kusabab tim profesional kami ngahijikeun sareng élmu optik, mesin, listrik sareng ubar.

Ti saprak 2005, Sano Laser Companyh teras-terasan kerja keras sareng ayeuna gaduh hak milik nyalira tina taman industri, anu langkung ti 100.000 m2, sareng langkung ti 150 padamel. Ogé kami ngadegkeun perusahaan cabang di Hong Kong. Kami ngiringan ngiringan paméran internasional unggal taun. Kalayan usaha, Sano laser Company kéngingkeun sajumlah sertipikat médis domestik sareng internasional pikeun peralatan anu béda-béda, sapertos (TUV) Médis CE, (TUV) ISO 13485, Sértipikat FDA (AS); ogé hak impor sareng sertipikat ékspor, Idin pikeun Perusahaan Produksi Alat Médis sareng Sértipikat Perusahaan Tinggi-Tech.

Produk unggulanProduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • news
  • news
  • news
  • Distributor Eksklusif Kami di Turki Kanggo Las Kami ...

    Gening kanggo kerjasama kami sareng distributor ekslusif Turki kami pikeun mesin panyabutan rambut laser kami ti 10 Oktober 2018 dugi ka 10 Oktober 2022! Pikeun palanggan Iran anu resep kana mesin panyabutan rambut laser kami, mangga ngahubungan distributor eksklusif Iran kami.

  • Picosecond Nd: Perlakuan laser YAG

    1: nami freckle : Umur : 21. profesi : Gejala murid: Éta dicirikeun ku bintik-bintik coklat atanapi coklat poék terang bintik, buleud, lonjong atanapi henteu teratur. Watesna jelas, diaméterna kira-kira 2mm, permukaanna lemes, terasing sareng teu dipasang, sareng sebaranna béda. diagnosis : freckle Analisis patologis : Pasien ngarangsang ...

  • Pameran Laser Sano

    Perusahaan Sano Laser ngiringan paméran Dubai, Spanyol, Italia, Turki, Polandia, sareng Romania unggal taun. Ieu poto nalika urang ngiringan Pameran India. India mangrupikeun pasar utami di perusahaan urang. Kami gaduh seueur distributor di India. Sareng urang sumping ka India 3-4 kali sakali dina sataun. Dina paméran Turki, laser dioda, Skin cooler sareng pikosecond Nd yag laser ma ...