2021 Kakuatan Tinggi Jual Panas Picosecond Laser Profesional Multi-fungsional Ndyag Laser Beauty Equipment Tattoo Removal Machine

Pedaran pondok:

Pico Kadua Aplikasi laser

MentDermal pigménan: Tanda kalahiran, Ota nevus, Ito nevus, hideung nevus, bintik bintik titik umur kopi sareng bintik-bintik sun-burn, bintik, flecks senior, sareng sajabana 
☀Man pigmentasi anu didamel: Tato biru, hideung, beureum, atanapi coklat; garis biwir atanapi pigmitan garis alis Epidermal

Lentigin vaskular: lesi vaskular, kapal lancah, urat lancah, Peremajaan kulit liwat mesék laser

Perawatan raray aserLaser: peremajaan kulit, peeling karbon, pamutahiran pori kulit.


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Pico Kadua Aplikasi laser

MentDermal pigménan: Tanda kalahiran, Ota nevus, Ito nevus, hideung nevus, bintik bintik titik umur kopi sareng bintik-bintik sun-burn, bintik, flecks senior, sareng sajabana 
☀Man pigmentasi anu didamel: Tato biru, hideung, beureum, atanapi coklat; garis biwir atanapi pigmitan garis alis Epidermal

Lentigin vaskular: lesi vaskular, kapal lancah, urat lancah, Peremajaan kulit liwat mesék laser

Perawatan raray aserLaser: peremajaan kulit, peeling karbon, pamutahiran pori kulit.

Kumaha Pico Kadua Laser Gawé

Ngamangpaatkeun pangaruh anu ngabeledug tina laser kadua Pico, anu nembus ngaliwatan épidermis kana dermis anu ngandung massa pigménan. Pulsa laser dina nanodetik, énergi super tinggi. Ieu nyababkeun massa pigmén ngabareuhan gancang sareng dibagi-bagi sakedik, anu teras dileungitkeun ngalangkungan sistem metabolisme awak.

Kauntungan Laser Kadua Pico

☀ énergi tinggi & Shot durasi pulsa

Kakuatan ngaluarkeun dina samilyar sadetik pikeun jaringan kulit, anu tiasa ngajalajah pigménna janten potongan anu langkung alit tibatan tradisional Q: switch laser. Potongan-potongan pigmén tiasa nyerep langkung gampang sareng gancang

RiskRisiko minimal sareng kirang nyeri

Kusabab durasi pulsa parantos dikirangan rébuan waktos, kirang karusakan kulit diwujudkeun. Perlakuanana langkung aman sareng kirang nyeri

☀Cepat

Pikeun ngaleungitkeun rajah, biasana 6-8 pangobatan diperyogikeun ku Tradisional Q: switch laser. Kalayan laser kadua pico, ngan ukur 3-4 perlakuan anu diperyogikeun ngan ukur pikeun ngaleupaskeun lengkep.

☀Pagelaran luhur

Lengkep ngaleupaskeun tattoo sareng pigmén tiasa dihubungi ku téknologi kadua Pico

Pico Kadua Laser Diimpor Panangan

distribe2

Panjang gelombang: 1064nm, 532nm
Énergi Kaluaran: Pulsa tunggal: 1064nm: 100-800mj; 532nm: 100-400mj
Kapadetan énergi (maks.): Pulsa ganda: 1064nm: 100-1600mj; 532nm: 100-800mj
1064nm: 15.0J / cm2; 532nm: 8j / cm2
Durasi pulsa: 750ps
Tingkat pangulangan: 1-10hz tiasa diatur
Ukuran Spot: φ2-10mm tiasa diatur
Lampu pituduh sinar: Laser beureum 650nm
Sistem tiis: Cai Siklus Ditutup kana Penukar Panas Udara
Pangiriman laser: Koréa 7 panangan artikulasi gabungan
Sistem pangendali: Layar rampa warna TFT 10,4 inci
Sarat kakuatan: 220V, 10A, 50 / 60Hz; 110v, 10A, 50 / 60Hz
Diménsi mesin: 680mm × 400mm × 820mm
Beurat bersih: 75kg
Catetan: Data téknis anu dirobah moal ngawartosan khusus

 

Sateuacan sareng Saatos

result9

suitable all

suitable all1

suitable all3

suitable all4

Kontak: Ruby Mu
Email:   ruby@ sanhebeauty.net
Handphone: +8617633631496
(Whatsapp / wechat)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami