Portable Q Switch Nd Yag Laser tato ngaleungitkeun picolaser nganggo gél karbon

Pedaran pondok:

Indikasi

Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jsb.

Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit

Nada kulit henteu rata

Tanda jarawat

Mol beureum sareng hideung

Tato, tato alis beureum sareng biru


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Tentang Kami

Tim penjualan kami terlatih sareng berpengalaman pisan dina daérah khusus sareng khusus tina kisaran produk. Sahingga nyayogikeun palanggan sareng pangetahuan produk anu kuat sareng dukungan jasa. Kami nyayogikeun instruksi operasi step by step anu ngandung tips sareng nasihat anu ngabantosan langsung ti tim jasa kami. Tina kontak awal anjeun sareng tim penjualan kami, dugi ka pangiriman sareng panggunaan produk kami, kami nawiskeun latihan, layanan palanggan, sareng dukungan téknis pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Sadaya ieu ngabantosan mastikeun anjeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna sareng paling propésional unggal waktos.

手持皮秒-详情_01

Prinsip sistem laser Picosecond nd yag:

Énergi laser Picosecond tiasa nyerep ku melanin biru sareng hideung. Melanin bakal dipisahkeun sakedik saukuran éta tiasa dimetabolismena ku sistem limfa atanapi dicerna tina awak. Maka tattoo atanapi pigmentasi sanésna bakal dileungitkeun tanpa ruksakna jaringan normal. Perlakuanana aman sareng merenah tanpa downtime sareng efek samping.

手持皮秒-详情_05

手持皮秒-详情_06

Perawatan kulit sateuacanna

Éta tiasa nganggo campuran 4% hydroquinone sareng Vitamin A pikeun ngalakukeun pemutihan kulit anu tiasa nyegah kulit tina déhidrasi parah sateuacan operasi 3-4 minggu.

pikeun Tipe 1 atanapi henteu kedah nganggo narkoba ieu upami éta tipe 1 atanapi tipe 2. Diperyogikeun pikeun jinis kulit 3 sareng 4.

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun luas régenerasi atanapi grinding, anjeun tiasa nganggo ubar ubar keur nengtremkeun sateuacana diubaran, sahingga pasién rileks.

Sajam sateuacan operasi, bersihkeun daérah ku lidocaine (ubar keur ngabius lokal), teras tutup bungkus plastik kanggo ngamajukeun nyerep.

Salian ti panggunaan lidocaine sateuacan diubaran sareng gél, ogé kedah ningkatkeun kalembaban kulit supados pangobatan laser langkung saring pikeun ngirangan karusakan nalika diubaran.

distribe18

Énergi

100-800mJ tiasa diluyukeun

Frékuénsi

1-20Hz tiasa disaluyukeun

Énergi na 100-300 mj, sareng frékuénsina tiasa diatur tina 1-20Hz;

Énergi na 350-550 mj, frékuénsi na tiasa diatur tina 1-15Hz;

Énergi na 600-800mj, frékuénsi na 1-10Hz tiasa diatur

Etang

Cacah ayeuna, Éta bakal diberesihan nalika anjeun pencét sakali; klik Cacah pikeun nembongkeun total poin anu dianggo

SIMMER

sinyal siap; Nalika SIMMER tos héjo, anjeun tiasa pencét jalanna.                 

GAWE

Nalika BEUNGEUT hurung, lengkah kana saklar suku kanggo ngaluarkeun cahaya

Taros Kami:
Alex Song Sunny Zhao Ruby Mu
 Alex@sanolasers.com   Sunny@sanhebeauty.net     ruby@sanhebeauty.net
 +86 15321516360 +86 18813196949 +86 17633631496

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami