Tentang Kami

Pangembangan Laser Sano Beijing S&T Co., Ltd.

about us (1)

Beijing Sano laser Development S&T Co., Ltd.Mangrupikeun produsén éstétika & médis laser médis di Cina. Laser Sano gaduh panalungtikan & pamekaran puseur sorangan, klinik, jualan na sanggeus-jualan departemén; tiasa nawiskeun dukungan téknologi propésional sareng data klinik dina waktos munggaran. Kami tiasa ngajagi anjeun salawasna payun dina bidang kaindahan, kusabab tim profesional kami ngahijikeun sareng élmu optik, mesin, listrik sareng ubar.

Ti saprak 2005, Sano Laser teras-terasan kerja keras sareng ayeuna gaduh hak milik nyalira tina taman industri, anu langkung ti 100.000,00m2, sareng langkung ti 100 padamel. Ogé kami ngadegkeun perusahaan cabang di Hong Kong. Kami ngiringan ngiringan paméran internasional unggal taun. Kalayan usaha, Sano laser Company kéngingkeun sajumlah sertipikat médis domestik sareng internasional pikeun peralatan anu béda-béda, sapertos (TUV) CE, (TUV) ISO 13485, FDA, Sértipikat; ogé hak impor sareng sertipikat ékspor, Idin pikeun Perusahaan Produksi Alat Médis sareng Sértipikat Perusahaan Tinggi-Tech.

Kalayan filsafat bisnis anu berorientasi pelanggan sareng tujuan élmu sareng téknologi munggaran, mastikeun produk anu saé kualitas sareng hemat biaya pikeun konsumén; anu ngajantenkeun kami kéngingkeun seueur palanggan di panjuru dunya. Perusahaan las Sano damel séhat sepanjang waktos, nyaéta pikeun janten produsen OEM / ODM internasional terkemuka sadaya alat éstétis & médis di dunya.

about us (1)

about us (1)

about us (1)

Téknologi propésional ngadukung


Kami ngagaduhan pusat P&P 20 urang, kelompok saatos penjualan 20 urang sareng tim klinik 15 jalma. Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun desain anyar sareng ngembangkeun, aplikasi sertipikat, ogé ngarengsekeun masalah klinis anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan kami ngalangkungan telepon, webcam sareng obrolan online ku bantosan démo & ilustrasi video. Tangtosna, urang tiasa nawiskeun jasa di tempat.

Wilujeng sumping di Cina!
Wilujeng sumping di Beijing!
Wilujeng sumping di laser Sano!

about us (1)

about us (1)

about us (1)

about us (1)