Cool Air Skin cooler

  • -30C Cryo 6 Cold Air Skin Cooling system Skin cooling machine

    -30C Cryo 6 Tiis Cai Kulit Tiis sistem Mesin tiis kulit

    Panémbong Panémbong 1. Kompresor diimpor ti Jepang 2. Blower speed angin super 3. Sistem réduksi noise independen 4. -30 ° C kulkas suhu super-rendah 5. 200g tabung hawa tiis super cahaya 6. Peraturan speed stepless, tombol penyesuaian suhu 7. Tombol ngamimitian-eureun hiji konci Perkenalan stasiun operator 1. Peraturan kagancangan henteu henti, tombol pangaturan suhu 2. Indikasi suhu (-4 ℃ ~ -30 ℃) 3. Tombol Strat-Stop
  • stormfiber skin air cooling machine

    mesin pendingin hawa kulit badai

    Cooler hawa Kulit I-Cool dimaksudkeun pikeun ngaleutikan nyeri sareng tatu termal nalika pangobatan laser sareng dermatologis. Éta ogé nyayogikeun relief anestetik topikal samentawis nalika suntikan, aplikasi tato, panyabutan tato, RF, panyabutan rambut laser sareng seueur deui.

  • lowest temperature to -30 zimmer cryo6 skin cooling device

    suhu panghandapna dugi ka -30 zimmer cryo6 alat pendinginan kulit

    Sistem pendingin hawa kulit éstétis: Ngarasakeun pangobatan laser anu langkung raoseun Suhu hawa tiis -30degree Kulit tiis kana kabebeng Ngahindarkeun kacilakaan termal 3 panyokong anu diintip kanggo operasi anu merenah Ngaleutikan nyeri sareng mastikeun hasil anu langkung saé dina pangobatan laser sareng sumber laser Sumber laser: Pendinginan hawa Stormfiber-II Sistem Ngadalikeun layar: 2,4 inci layar multi warna Daya tiis: 1500W Kisaran suhu: -4 ℃ ~ -30 ℃ (tiasa diatur) Kulkas: R404A Kipas kipas ...
  • Cryo Cold Air Skin Cooling Machine For Laser Treatment

    Mesin Tiis Kulit Tiis Cai Cryo Pikeun Perawatan Laser

    Sistem pendinginan kulit éstétik Perkenalan: Icool Cold Air -Sistem pendinginan kulit-Dirancang pikeun Prosedur Estetika deet. Fitur mesin pendingin hawa: Tiasa dianggo sareng mesin panyabutan rambut dioda 808nm, mesin laser pecahan co2, mesin SHR, mesin IPL sareng mesin laser Nd yag… Cocog sareng sadaya mesin upami pasién ngaraos nyeri sareng kedah diseuseuh. Nawiskeun pangobatan anu langkung raoseun, saur byebye kanggo nyeri Alat pendingin hawa fungsi icool 1. Kulit tiis sateuacan perlakuan laser ...
  • Cryo Cold Air Skin Cooling Machine For Laser Treatment

    Mesin Tiis Kulit Tiis Cai Cryo Pikeun Perawatan Laser

    Alat hawa tiis ti pamimpin dunya The Zimmer Cryo 6 Chiller dimaksudkeun pikeun ngaleutikan nyeri sareng tatu termal nalika pangobatan laser sareng dermatologis. Éta ogé nyayogikeun relief anestetik topikal samentawis nalika suntikan, aplikasi tato, panyabutan tato, RF, panyabutan rambut laser sareng seueur deui. Alatna tiasa ngabantosan sababaraha aplikasi sareng khusus na gunana sareng prosedur kosmétik. Beda sareng metode pendinginan anu sanés, sapertos kontak kontak, cryogen spray atanapi és bungkus, anu ...
  • Zimmer Cryo 6 Cold Air Machine

    Zimmer Cryo 6 Mesin Hawa Tiis

    Mesin Pedaran Mesin pendinginan Icool mangrupikeun sistem pendinginan anu luar biasa, anu moal pernah ngaganggu kaluaran laser sareng damel. Ngagabungkeun sareng alat laser, sapertos laser 808 diode, IPL, RF , Kanggo ngaraoskeun nyeri, kabeureumna, ngabareuhan sareng ngadangukeun karusakan pasien. Téori Gawé Sateuacan dioperasikeun nganggo, gaduh bius samentawis ful Pendinginan anu kuat ka -30 ℃ compress Kompresor kakuatan tinggi 1500W anu disayogikeun ku Danfoss mastikeun yén sistem tiasa jalan teras-terasan salami waktos anu lami. (Nalika angin ...
  • Zimmer air cooling for skin cool beauty machine

    Pendinginan hawa zimmer pikeun mesin kageulisan tiis kulit

    Bubuka ICOOL ICOOL mangrupikeun sistem pendingin udara tingkat munggaran anu dikembangkeun pikeun Pra, pos sareng Salami perlakuan laser tanpa ngaganggu émisi sinar laser. ICOOL didesain kanggo ngirangan nyeri, beureum, bareuh sareng karusakan termal anu disababkeun ku perlakuan laser, pangobatan Cahaya sengit (IPL) sareng perlakuan Radio frékuénsi (RF) Téori Gawean ICOOL 1. Ngaleungitkeun rambut laser ku laser dioda, IPL, Panjang pulsa Nd: yag laser atanapi laser alesandrite. 2. Frékuénsi radio Kulit frékuénsi luhur kulit ...
  • I-cool skin air cooling machine

    Mesin pendingin hawa kulit I-cool

    Cooler hawa Kulit I-Cool dimaksudkeun pikeun ngaleutikan nyeri sareng tatu termal nalika pangobatan laser sareng dermatologis. Éta ogé nyayogikeun relief anestetik topikal samentawis nalika suntikan, aplikasi tato, panyabutan tato, RF, panyabutan rambut laser sareng seueur deui.