Pabrik Ems Grosir Otot Sculpt Ngaduruk Fat Ems Awak Sculpting Machine

Pedaran pondok:


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Ems Factory Wholesale Muscle Sculpt Burn Fat Ems Body Sculpting Machine

Panerapan mesin ems

Magshape tiasa ngajalin ranté pikeun nguatkeun otot inti, kalebet otot beuteung otot inti ageung (otot beuteung rektum, otot serong éksternal, otot serong internal, otot beuteung melintang) sareng gluteus maximus dina otot inti alit. Otot inti tiasa ngajagaan tulang tonggong, Ngajaga stabilitas batang, ngajaga sikep anu leres, ningkatkeun kamampuan gerak sareng ngirangan kasempetan cilaka, nyayogikeun dukungan struktural pikeun awak sadayana, sareng nyiptakeun sikep ngora.

Kauntungannana mesin patung ems

(1) Magshape mangrupikeun alat ngawangun awak anu multifungsi sareng alat ngawangun otot. Éta cocog pikeun pelangsingan, ngabentuk, kéngingkeun otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéng, saé Kanggo kasihatan.

(2) Éta sacara khusus épéktip pikeun imbit sareng beuteung. Éta ngagunakeun téknologi médan éléktromagnétik (HIFEM) intensitas luhur difokuskeun pikeun nyababkeun ledakan jangka pondok tina kontraksi otot anu kuat, hasilna ningkat kapadetan otot, ngirangan volume, ningkat kajelasan sareng nada ningkat. Ieu hiji-hijina cara pikeun ngabantosan awéwé sareng lalaki ngawangun otot sareng ngaduruk gajih, sareng mangrupikeun padika pangageungna non-invasif sadunya pikeun ngangkat cangkéng.

(3) Ku ngirangan gajih beuteung sareng dina waktos anu sami ngawangun pondasi otot handapeun gajih, ngabantosan pasién ngahontal kontur awak anu langkung langsing sareng langkung atletis.

(4) Nalika dilarapkeun kana imbit, éta tiasa masihan pasién bentuk pasilitas. Tapi prinsip pemanasan / tiis henteu dianggo, janten teu aya résiko kaduruk, tapak tatu atanapi pembengkakan.

(5) Rencana pangobatan anu disarankeun nyaéta ngalaksanakeun opat 30-menit dina dua minggu. Hasil pangsaéna bakal katingali saatos tilu bulan, sareng bakal teras ningkat saatos genep bulan.

(6) Éta tiasa nguatkeun otot gluteal atanapi otot beuteung sareng ngaduruk gajih nalika ngajaga.

Tilu modus mesin magshape

MODE SPORT + MODE GENTLE + MODE PROFESIONAL

Ems Factory Wholesale Muscle Sculpt Burn Fat Ems Body Sculpting Machine (2)

Ems Factory Wholesale Muscle Sculpt Burn Fat Ems Body Sculpting Machine (3)

mesin paremeter ems

 

Gelombang éléktromagnétik (Énergi)

0-7tesla

Kakuatan kaluaran

2600W

Frékuénsi

F1: 1-10Hz F2: 1-100Hz

Lebar pulsa

300an

Voltaseu

AC220V ± 10% 50Hz

AC110V ± 10% 60Hz

 

Modeu sistem

Modeu olahraga

Modeu hipu

Modeu propésional

Layar

10,4 inci

Cecekelan perlakuan

I-B1 、 II-B2

Ukuran mesin

49 * 50 * 139CM

Ukuran Paket

76 * 54 * 124CM

Beurat bersih

69kg

Beurat kotor

93kg

Ems Factory Wholesale Muscle Sculpt Burn Fat Ems Body Sculpting Machine (4)
Kontak sareng kami: 
Kontak Jalma: Sunny Zhao, Alex Song
Whatsapp: +86 18813196949 +86 15321516360

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami