Mesin Otot Gedong EMSculpt

Pedaran pondok:

Fokus kana bentuk awak, ngawangun otot sareng leungitna beurat

Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Ngalaman pangaruhna
Olahraga beuteung beuteung sareng ngawangun beuheung;
Latihan otot bokong, jantenkeun peach peach madu;
Laksanakeun otot beuteung serong sareng bentukkeun jalur perikanan.
    EMSculpt Building Muscle Machine (6)        EMSculpt Building Muscle Machine
Prinsip inti
EMSculpt Building Muscle Machine (2)
Kauntungannana
Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun musule. Éta cocog pikeun pelangsing, ngawangun,
meunang otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéng, saé kanggo kaséhatan.
Éta sacara épéktip khusus pikeun imbit sareng beuteung. Éta nganggo éléktromagnétik fokus-inténsitas luhur (HIFEM)
téknologi sawah pikeun nyababkeun bursts jangka pondok tina kontraksi otot anu kuat, hasilna ningkat kapadetan otot,
ngirangan volume, ningkat kajelasan sareng nada ningkat.
Éta hiji-hijina cara pikeun ngabantosan awéwé sareng lalaki ngawangun otot sareng ngaduruk gajih, sareng mangrupikeun padika anu munggaran anu teu invasi
tina ngangkat cangkéng.
Gawéna ku kontraksi super-maksimal; jaringan otot kapaksa adaptasi sareng kaayaan ekstrim ieu. Éta diréspon ku a
transformasi jero tina struktur internal, anu ngakibatkeun akumulasi otot, tegangan, AC sareng
ngaduruk gajih. Ku ngirangan gajih beuteung sareng dina waktos anu sami ngawangun a yayasan otot handapeun gajih, éta ngabantosan
penderita ngahontal kontur awak langkung langsing sareng langkung atletis. Nalika dilarapkeun kana imbit, éta tiasa masihan pasién
langkung beurat-angkat, bentuk awak olahraga. Prinsip pemanasan / tiis henteu dianggo, janten teu aya résiko kaduruk,
tapak tatu atanapi bareuh. Anu disarankeun rencana perlakuan nyaéta ngalakukeun opat kali, unggal waktos 30 menit dina waktos dua
minggu. Hasil pangsaéna bakal katingali saatos tilu bulan, sareng bakal teras ningkat saatos genep bulan. Tiasa
nguatkeun otot beuteung atanapi beuteung sareng ngaduruk gajih bari ngajaga
Spésifikasi
EMSculpt Building Muscle Machine
Pedaran épék
EMSculpt Building Muscle Machine

Kontak sareng kami: 

Kontak Jalma: Sunny Zhao, Alex Song

E-mail: Sunny@sanhebeauty.com, Alex@sanolasers.com

Whatsapp: +86 18813196949 +86 15321516360


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami