Wangunan otot EMSCULPT sareng pelangsing awak

Pedaran pondok:

Pamakéan HI-EMT: Kisaran spésipik frékuénsi anu henteu ngamungkinkeun otot pikeun bersantai diantara rangsangan anu berturut-turut,

maksa otot tetep kontraktip sababaraha detik. Pembentukan otot lumangsung nalika jaringan otot sababaraha kali

kakeunaan kaayaan beban tinggi ieu.

Panilitian parantos nunjukkeun yén ketebalan otot beuteung ningkat rata-rata 15-16% hiji ka dua bulan saatos diubaran ku HI-EMT.


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

EMSCULPT muscle building and body slimming Machine

Pamakéan HI-EMT: Kisaran spésipik frékuénsi anu henteu ngamungkinkeun otot pikeun bersantai diantara rangsangan anu berturut-turut,

maksa otot tetep kontraktip sababaraha detik. Pembentukan otot lumangsung nalika jaringan otot sababaraha kali

kakeunaan kaayaan beban tinggi ieu.

Panilitian parantos nunjukkeun yén ketebalan otot beuteung ningkat rata-rata 15-16% hiji ka dua bulan saatos diubaran ku HI-EMT.

EMSCULPT muscle building and body slimming Machine (2)

Acara produk

EMSCULPT muscle building and body slimming Machine (3)

Kauntungannana

  • Ngawangun otot sareng ngaduruk lemak babarengan
  • Angkat hip non-invasi
  • Cocog sareng sadayana-henteu aya ubar bius-henteu aya operasi
  • Perlakuan jangka pondok, hiji waktos 30 menit
  • Ngan ukur 4 sési diperyogikeun antara 2-3 dinten
  • Asa kawas latihan intensif
  • Aman tanpa downtime
  • Hasilna geuwat, tapi bakal katingali saatos dua dugi ka opat minggu.
  • Jisim otot ningkat rata-rata 16%
  • Leungitna gajih rata-rata 19%

 

EMSCULPT muscle building and body slimming Machine (4)

FAQ

1. waktos pangiriman?

Saatos kami nampi pangmayaran dina waktos 5 dinten damel. Gumantung kana jumlah anjeun.

2. Naon sertifikasi anjeun gaduh?

CE JEUNG Médis CE JEUNG LAIN

3. Dupi ieu mérek anjeun nyalira?

Leres, Sadaya produk didesain ku tim kami, kami gaduh patén penampilan sareng sertipikat mérek dagang.

4. Naon cara mayar?

T / T, Serikat WESTERN, Kartu Kredit Atanapi Anu Batur

5. Saatos jasa penjualan atanapi téknologi ngadukung?

Kami gaduh tim pendukung téknologi profesional pikeun jasa tepat waktu anjeun. anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo telepon, obrolan online (Skype, Google talk, MSN, Yahoo ...).
Kontak sareng kami: 
Kontak Jalma: Sunny Zhao, Alex Song
Whatsapp: +86 18813196949 +86 15321516360

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami