HIFEM Wangunan otot

  • portable Body sculpting muscle ems tesla sculpt machine

    portabel Awak ngagulung otot ems tesla mesin patung

    Prinsip Pakakas Alat musik kageulisan ieu ngagunakeun téknologi non-invasif gelombang éléktromagnétik difokuskeun inténsitas luhur pikeun ngaleupaskeun énergi geter magnét frékuénsi luhur ngalangkungan dua gagang perawatan ageung pikeun nembus otot dugi ka jero 8cm, sareng ngajurung ékspansi kontinyu sareng kontraksi otot pikeun ngahontal latihan ekstrim frékuénsi luhur, pikeun ngadeukeutkeun kamekaran myofibril sareng ngahasilkeun ranté kolagén anyar sareng serat otot, sahingga latihan sareng ningkatkeun kapadetan otot sareng v ...
  • Portable High Frequency teslasculpt Hi-Emt Body Muscle Stimulation ems sculpt Machine

    Portabel Frékuénsi Tinggi teslasculpt Hi-Emt Awak Otot Stimulasi ems sculpt Mesin

    Naon EMS SCULPT? Desgin EMS scuplt pangénggalna Awak ngirangan téknologi Tinggi Pulsed Éléktromagnétik (HIPEM) pikeun pelangsingan awak, penguatan sareng pembakaran lemak. Alat propésional pikeun salon kecantikan sareng dokter anu hoyong nawiskeun palangganna paling anyar sareng pangobatan kontur awak anu non-invasiif EMScuplt Awak pelangsingan awak ngawangun otot sareng ngabeuleum lemak dina waktos anu sami. Pulsa éléktromagnétik nyababkeun kontraksi otot supramaximal anu maksa jaringan otot adaptasi, leadi ...
  • 2021 Newest Portable Build Muscle Equipment

    2021 Parabot Parangkat Otot Pangénggalna

    Kumaha jalanna? Kontraksi sukarela tiasa ningkatkeun paménta énergi tina sél gajih. Épéfiné anu dileupaskeun sinyal sél gajih pikeun ngamimitian lipolisis. Kontraksi ultra-maksimum anu kuat ningkatkeun sékrési pangaruh adrénal Trigger cascade anu ngarah kana sél Fat lipolisis ultra-maksimum. Asam lemak bébas (FFAs) limpahan nyababkeun disfungsi sél sareng induksi apoptosis - maot sél anu diprogram. Sél paéh runtuh sareng sacara alami disiram. Kontraksi supramaximal intensif stimulus ...
  • CE Approved 4 Working Heads Body Muscle Building Fat Removal Emslim Machine

    CE Disatujuan 4 Huluna Ngerjakeun Otot Awak Ngawangun Mesin Ngaleungitkeun Gajih Mesin Emslim

    Pakem pangobatan anu béda Nanganan Daun panggunaan anu disarankeun Lengan, pingping, anak sapi Beuteung, imbit, pingping Modeu anu bénten: Tangtu pangobatan 1. 2-3 kali saminggu, 4-6 kali salaku kursus pangubaran. 2. Kursus perawatan 4-6 anu pangsaéna. Gumantung kana kaayaan fisik palanggan, konsumén anu obesitas atanapi jangka panjang anu obese tiasa ningkatkeun kursus pangobatan. 3. Pangaruh anu pangsaéna nyaéta 2-4 minggu saatos dirawat. Sababaraha urang bakal ngaraos otot cangkeng saatos réngsé 4. ...
  • Hi-Emt 4 heads EMS body sculpt muscle beauty machine

    Hi-Emt 4 sirah EMS awakna mesin kageulisan otot

    Opat kaunggulan 4 sirah treament pikeun latihan awak sacara lengkep 49500time memeres otot dina 30minutes 100HZ frékuénsi luhur 7 Telsa kakuatan tinggi Magshape Mesin pengenalan Spesifikasi gelombang Éléktromagnétik (Énergi) 0-7tesla Kaluaran kaluaran 4300W Frékuénsi F1: 1-10Hz F2: 1-100Hz Pulsa lebar 300us Tegangan AC220V ± 10% 50Hz AC110V ± 10% 60Hz Modeu sistem Modeu olahraga Modeu hipu Modeu Profesional Layar 12 inci 16 : 9 Perawatan cecekelan 4 cecekelan Mesin ...
  • 4 handles magshape muscle building machine

    4 gagang mesin wangunan otot magshape

    Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun musule. Éta cocog pikeun pelangsingan, ngawangun, kéngingkeun otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéngalus pikeun kaséhatan.

  • Ems Factory Wholesale Muscle Sculpt Burn Fat Ems Body Sculpting Machine

    Pabrik Ems Grosir Otot Sculpt Ngaduruk Fat Ems Awak Sculpting Machine

    Aplikasi mesin ems Magshape tiasa ngajantenkeun ranté pikeun nguatkeun otot inti, kalebet otot beuteung otot inti ageung (otot beuteung rektum, otot serong éksternal, otot serong internal, otot beuteung transversal) sareng gluteus maximus dina otot inti alit . Otot inti tiasa ngajagaan tulang tonggong, Ngajaga stabilitas batang, ngajaga sikep anu leres, ningkatkeun kamampuan gerak sareng ngirangan kasempetan cilaka, nyayogikeun dukungan struktural ...
  • EMSCULPT muscle building and body slimming Machine

    Wangunan otot EMSCULPT sareng pelangsing awak

    Pamakéan HI-EMT: Kisaran spésipik frékuénsi anu henteu ngamungkinkeun otot pikeun bersantai diantara rangsangan anu berturut-turut,

    maksa otot tetep kontraktip sababaraha detik. Pembentukan otot lumangsung nalika jaringan otot sababaraha kali

    kakeunaan kaayaan beban tinggi ieu.

    Panilitian parantos nunjukkeun yén ketebalan otot beuteung ningkat rata-rata 15-16% hiji ka dua bulan saatos diubaran ku HI-EMT.

  • Muscle Building Burn Fat magshape machine

    Otot Gedong Kaduruk mesin magshape

    HI-EMT MAGSHAPE
    Fokus kana bentuk awak sareng ngawangun otot
    Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun musule. Éta cocog pikeun pelangsingan, ngawangun, kéngingkeun otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéng, saé kanggo kaséhatan.
    Éta sacara épéktip khusus pikeun imbit sareng beuteung. Éta nganggo téknologi médan éléktromagnétik (HIFEM) intensitas luhur difokuskeun pikeun nyababkeun ledakan jangka pondok tina kontraksi otot anu kuat, hasilna
    ningkat kapadetan otot, ngirangan volume, ningkat kajelasan sareng nada ningkat.
    Éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun ngabantosan awéwé sareng lalaki ngawangun otot sareng ngaduruk gajih, sareng mangrupikeun metode anu munggaran pikeun non-invasif pikeun ngangkat cangkéng.
  • EMSculpt Building Muscle Machine

    Mesin Otot Gedong EMSculpt

    Fokus kana bentuk awak, ngawangun otot sareng leungitna beurat
  • portable EM-sculpt muscle building machine

    mesin ngawangun otot EM-sculpt portabel

    Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun musule. Éta cocog pikeun pelangsingan, ngawangun, kéngingkeun otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéngalus pikeun kaséhatan.

  • Magshape EM-sculpt HIFEM muscle building machine

    Mesin ngawangun otot Magshape EM-sculpt HIFEM

    Éta sacara épéktip khusus pikeun imbit sareng beuteung. Éta nganggo téknologi médan éléktromagnétik (HIFEM) anu dipokuskeun inténsitas tinggi pikeun nyababkeun ledakan jangka pondok tina kontraksi otot anu kuat, hasilna ningkat kapadetan otot, ngirangan volume, ningkat kajelasan sareng nada ningkat.