RF Microneedle

  • sano Microneedling RF platform face lifting skin rejuvenation Microneedle RF

    sano Microneedling platform RF nyanghareupan ngangkat rejuvenasi kulit Microneedle RF

    1. Pinxel-2 ngagaduhan opat gagang, Fractional RF cecekelan (Non-invasif), Micro-jarum RF gagang (invasif), sirah anu tiis, sareng polar négatip.
    2. mesin ieu dipaké pikeun jarawat, tapak tatu, kerut, panyabutan pigménan, Kulit Ngabuburit, Ngurangan Pori ageung sareng peremajaan kulit, angkat wajah, cangkéng kulit.
    3: Mesin ieu ngagaduhan modeu Bipolar sareng modeu Mono-polar dua modus perlakuan, Kaseueuran mesin RF RF ngan ukur modél bi-polar. Dina modeu mono-polar, énergi RF langkung kuat. Upami nganggo modeu Mono-kutub, pasién kedah nyepeng panangan kutub négatip

  • RF skin tightening machine microneedling rf needle face face lifting machine

    Mesin pengetatan kulit RF microneedling jarum RF nyanghareupan nyanghareupan mesin angkat

    Aplikasi Produk Utamana ngubaran pikeun cangkéng kulit
    periorbital keriput kulit rejuvenation
    jarawat radang aktif pori-pori ngagedéan
    jarawat sékrési sebum kaleuleuwihi
    tanda manteng hyperhidrosis / osmidrosis jeung sajabana.

  • Tighten and firm your skin – Microneedle RF face lifting machine

    Cekelan sareng kencengkeun kulit anjeun - Microneedle RF face lifting machine

    Téknologi microsedling Pinxel-2 RF ngalaksanakeun sapertos henteu aya topikal (atanapi bahkan pangeusi) anu tiasa, leres-leres ngarangsang tingkat kolagén sareng élastin awak anjeun pikeun ngubaran tanda-tanda sepuh. Kulit katingalina langkung ngora, langkung pageuh. Sareng tékstur, nada sareng kajelasan, Lemes, moncorong sareng ningkat.

  • Newest Microneedle RF Fractional Equipment sano pinxel-2 RF machine face lifting

    Panganyarna Microneedle RF Fractional Equipment sano pinxel-2 mesin RF angkat muka

    Énergi RF manaskeun lapisan dasar kulit, nyababkeun panyempitan sareng pengetatan kulit, ogé stimulasi produksi kolagén sareng elastin. Kusabab énergi RF dikirimkeun pisan, éta tiasa ngahasilkeun hasil langkung gancang anu langkung dramatis.

  • Microneedle RF A REVOLUTIONARY SHORT-PULSE RADIOFREQUENCY NON-SURGICAL SOLUTION

    Microneedle RF A RADIOFREQUENCY RÉPOLÉNOLISASI RÉPOLÉNOLÉRÉRÉVASI

    Pinxel-2 Microneedling Scarlet SRF

    • Aman & épéktip ngubaran sadaya jinis kulit
    • Tilu modus pangobatan ditujukeun pikeun kulit sirah, rupa, sareng awak
    • Tip jarum henteu ngawatesan jumlah pulsa
    • Motor robot generasi saterusna pikeun pangalaman sabar anu langkung raoseun
    • Perlakuan tiasa dikirimkeun dugi ka 25% langkung gancang
    • Biaya disposable minimal ngamaksimalkeun ROI pikeun prakték anjeun
  • Secret RF Microneedling RF and Fractional RF.

    Rusiah RF Microneedling RF sareng RF pecahan.

    Pinxel-2 Secret RF mangrupikeun sistem microneedling frékuénsi radio fraksi (RF) pikeun koagulasi jaringan sareng héstasis dirancang pikeun ngarangsang sareng ngarombak kolagén sareng ngatasi tanda-tanda umum tina sepuh. Éta cocog pikeun dianggo pikeun pasién anu hoyong ngarevitalisasi sareng nyegerkeun penampilan kulitna dina sadaya jinis kulit. Ku nyaluyukeun jarum mikro, RF Rahasia tiasa nganteurkeun énergi dina sababaraha jero, sahingga pangobatan tiasa disesuaikan pikeun ngungkulan kaprihatinan masing-masing pasien sapertos garis-garis halus, keriput, tapak jarawat, poto sareng striae dina jero anu diperyogikeun.

  • face lift fractional micro needle machine Gold fractional rf microneedle

    angkat raray mesin jarum mikro pecahan Emas pecahan rf microneedle

    Prinsip

    Sistem jarum RF pecahan ngalangkungan desain khusus seueur susunan jarum fraksi, kecepatan tinggi motor digital ngatur urutan ngaliwatan épidermis sareng dermis akurat pikeun ngendalikeun jero 0,5-3 mm, deui ku tungtung jarum kisi ngaleupaskeun RF, ngarangsang kolagén sareng jaringan elastis, sareng sanés poténsi lapisan kulit karuksakan termal. Nalika jaringan kulit ngalangkungan prosés ieu, lapisan épidermal aman, énergi RF ogé tiasa nembus dermis, ngarangsang hiperplasia protéin kolagén, sanés mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun parut, tapi ogé kedutan kulit jangka panjang anu ngainduksi anu saé cara.

  • Microneedle Machine Rf MFR SFR Microneedle Fractional Machine Intracel Rf Micro Needling

    Mesin Microneedle Rf MFR SFR Microneedle Mesin Fractional Intracel Rf Micro Jarum

    RF Microneedle RF pecahan Téori pangobatan MFR Kolémat terapi induksi

    Nalika éta dilarapkeun kana kulit, handapeun anesthesia lokal atanapi topikal, Jarum jarum steril digunakeun pikeun nyiptakeun seueur saluran mikroskopis jero kana kulit kulit, anu ngarangsang awak anjeun nyalira pikeun ngahasilkeun pembaruan kulit dugi ka kolagén, sahingga ngadamel kulit katémbong langkung seger sareng ngora. Jarum insulated & Non-insulated Jarum adjustable nyisipkeun waktos masihan kaluaran énergi anu aman & tepat ulah aya pangaruh ka épidermis atanapi jaringan anu sanés.

  • Hot sale 2021 radio frequency fractional microneedling rf skin tightening machine

    Dijual panas 2021 frékuénsi radio fraksi microneedling mesin kedap kulit rf

    Terapi Induksi SFR Kolagén

    Saluran ganda anu unik tina SFR sacara noninvasif nganteurkeun énergi RF kana Epidermis sareng dermis superfis anu pangaruh sinergis, hasilna kulitna bercahya sareng dikencangan dikontrol.
    Mékanisme Penyembuhan Tatu ku énergi RF Kusabab Micro-jarum terisolasi kecuali bagian ujungna (0.3mm), éléktroda mikro-jarum nganteurkeun énergi bipolar langsung jero kana dermis tanpa karusakan dina épidermis. Énergi termal RF anu invasif minimal nyiptakeun electrocoagulation fraksi dina dermis anu mempermudah Proses Penyembuhan Luka alami. WHM ngamajukeun ngarombak kolagén sareng kontraksi tatu, anu ningkatkeun laksit kulit. Henteu ngan ukur merangsang réparasi dermal tapi ogé RF ngahambat aktivitas kelenjar sebaceous pikeun ningkatkeun jarawat.
  • Pinxel Fractional RF Microneedle Device with Insulated needle/CE approved medical standard radio frequency rf machine for face

    Alat Pinxel Fractional RF Microneedle kalayan jarum Insulated / CE anu disatujuan mesin médis frekuensi radio médis pikeun nyanghareupan

    Prinsip mesin Pinxel microneedle rf:

    –PINXEL microneedle mesin RF nyayogikeun panas langsung duanana épidermis sareng dermis kalayan jero anu pas ngadalikeun sacara otomatis tina 0,5mm dugi ka 3mm.

    –I Frékuénsi Radio fraksi anu épéktip ngamungkinkeun kamampuan ngahontal pola pangobatan fraksi sareng kontinyu.

    –Ina nyéépkeun prakték anjeun ku maturan résiko minimal anu mujarab pikeun downtime sareng nyeri henteu paduli jinis kulit.

  • Pinxel-2 Microneedle RF and Fractional RF machine

    Pinxel-2 Microneedle RF sareng mesin RF pecahan

    pakakas beureum microneedle rf peralatan sanhe CE téknologi rf pecahan RF manteng tanda panyabutan mesin microneedle

    1. Nyabut jarawat jarawat, ngaleupaskeun kerut
    2. Stretch mark ngaleupaskeun
    3. Pangurangan Pori ageung, peremajaan kulit
    4. Angkat raray, kulit cangkéng, kulit Ngadereskeun deui
    5. Pigmentasi dipiceun.

  • Pinxel-2s portable Microneedle RF & Fractional RF machine

    Pinxel-2s portabel Microneedle RF & Fractional RF mesin

    Mesin ieu dipaké pikeun jarawat, tapak tatu, keriput, panyabutan pigménan, Perbaikan Kulit, Pangurangan Pori ageung sareng peremajaan kulit, angkat wajah, cangkéng kulit. Pinxel-2 ngagaduhan opat gagang, Pegangan RF Fractional (Non-invasif), Micro-jarum RF gagang (invasif), sirah anu tiis, sareng polar négatip.
    Mesin ieu ngagaduhan modeu Bipolar sareng modeu Mono-polar dua modus perlakuan, Dina modeu Mono-polar, énergi RF langkung kuat. Upami nganggo modeu Mono-kutub, pasién kedah nyepeng panangan kutub négatip

12 Teras> >> Halaman 1/2