Desain Anyar Pico Laser Tatoo Panyabutan Mesin

Pedaran pondok:

Ngaleungitkeun tato:

Tato biru, hideung, beureum, koneng, héjo atanapi coklat; garis biwir atanapi pigmentasi garis alis

Pigméntasi Dermal:

Tanda kalahiran: Ota nevus, Ito nevus, black nevus, jsb.

Pigmentasi: bintik-bintik panonpoé, bintik-bintik umur, bintik-bintik, freckles, flecks senior, sareng sajabana

Pigmentasi Epidermal: sapertos freckle, flecks senior, spot kopi….
 

Lentigin vaskular: lesi vaskular, kapal lancah, urat lancah

Peremajaan kulit, mesék karbon


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Aplikasi:

Ngaleungitkeun tato:

Tato biru, hideung, beureum, koneng, héjo atanapi coklat; garis biwir atanapi pigmentasi garis alis

Pigméntasi Dermal:

Tanda kalahiran: Ota nevus, Ito nevus, black nevus, jsb.

Pigmentasi: bintik-bintik panonpoé, bintik-bintik umur, bintik-bintik, freckles, flecks senior, sareng sajabana

Pigméntasi Epidermal: sapertos freckle, flecks senior, spot kopi ....

Lentigin vaskular: lesi vaskular, kapal lancah, urat lancah

Peremajaan kulit, mesék karbon

Prinsip:

Numutkeun kana prinsip photopyrolysis selektif, nalika disingkat waktos aksi laser, énergi laser kirang nyebarkeun kana jaringan sakurilingna. Upami énergi terbatas kana udagan anu peryogi diubaran, jaringan normal sakurilingna tiasa dijaga, janten seléktivitas pangobatan janten langkung kuat.

Lebar pulsa laser picosecond ngan ukur 1% tina laser tradisional Q-switch. Dina lebar pulsa anu pondok-pondok ieu, énergi cahaya parantos telat pikeun dirobih janten énergi panas, sareng ampir teu aya pangaruh photothermal. Nalika énergi laser kaserep ku udagan, jilidna bakal dilegakeun gancang, teras ditiup sareng dibekaskeun.

"Laser picosecond langkung kuat sareng lengkep dina ngaremuk partikel pigmén sareng kirang ngarusak jaringan sakurilingna." Tina sudut pandang pangobatan, tingkat épéktip tiasa ngahontal langkung ti 94% (Ota nevus ampir 100%).

picture3

Kauntungannana mesin:

♦ 7 sistem pangiriman panangan anu disarengan, ngajantenkeun gampang pikeun pangobatan anu lami.

♦ Ukuran spot (2-10nm) tiasa disaluyukeun ngalangkungan lensa ajdustment forcus.

♦ Pulsa tunggal sareng ganda tiasa disaluyukeun ku layar, parobihan panjang gelombangna 1064 / 532nm.

♦ Titik sinar laser dioda beureum, milarian daérah pangobatan anu pas.

♦ Daya tinggi anu diwangun dina sistem pendinginan cai ngajantenkeun mesin tiasa teras-terasan dianggo.

金色_05 优势A02_04

Pangaruh Pangobatan:

优势A02_06

Spesifikasi Téknis:

Sumber laser: Q-Switch ND: YAG laser solid-state

Panjang gelombang: 1064nm, 532nm
Énergi Kaluaran: Pulsa tunggal: 1064nm: 100-800mj; 532nm: 100-400mj
Kapadetan énergi (maks.): Pulsa ganda: 1064nm: 100-1600mj; 532nm: 100-800mj
1064nm: 15.0J / cm2; 532nm: 8j / cm2
Durasi pulsa: 750ps
Tingkat pangulangan: 1-10hz tiasa diatur
Ukuran Spot: φ2-10mm tiasa diatur
Lampu pituduh sinar: Laser beureum 650nm
Sistem tiis: Cai Siklus Ditutup kana Penukar Panas Udara
Pangiriman laser: Koréa 7 panangan artikulasi gabungan
Sistem pangendali: Layar rampa warna TFT 10,4 inci
Sarat kakuatan: 220V, 10A, 50 / 60Hz; 110v, 10A, 50 / 60Hz
Diménsi mesin: 680mm × 400mm × 820mm
Beurat bersih: 75kg
Catetan: Data téknis anu dirobah moal ngawartosan khusus

Pakét & Pangiriman

Kontak: Ruby Mu
Email:   ruby@ sanhebeauty.net
Handphone: +8617633631496
(Whatsapp / wechat)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk