Pameran Laser Sano

Perusahaan Sano Laser ngiringan paméran Dubai, Spanyol, Italia, Turki, Polandia, sareng Romania unggal taun.
news4
Ieu poto nalika urang ngiringan Pameran India. India mangrupikeun pasar utami di perusahaan urang. Kami gaduh seueur distributor di India. Sareng urang sumping ka India 3-4 kali sakali dina sataun.
news
Dina paméran Turki, laser dioda, Kulit cooler sareng mesin laser picosecond Nd yag mangrupikeun mesin anu paling laris. Sareng kami gaduh distributor laser dioda sareng mesin laser picosecond ND yag di Turki ayeuna.
news
news
Kami gaduh tim penjualan bahasa Rusia di perusahaan kuring. Aranjeunna difokuskeun pasar Ukraina, Rusia sareng Rusia. Sareng aranjeunna sumping ngiringan paméran Rusia sareng Ukraina unggal taun.
news
Paméran Hong Kong mangrupikeun paméran internasional, kami ngiringan paméran ieu unggal taun, sareng kami ngagaduhan stan ageung dina paméran Hong Kong.
news
Di Polandia, mesin IPL, Microneedle RF sareng mesin laser dioda anu laris.
Beijing Sano laser S&T Co., Ltd. Mangrupikeun produsén éstétika & médis laser médis di Cina. Laser Sano gaduh panalungtikan & pamekaran puseur sorangan, klinik, jualan na sanggeus-jualan departemén; tiasa nawiskeun dukungan téknologi propésional sareng data klinik dina waktos munggaran. Kami tiasa ngajagi anjeun salawasna payun dina bidang kaindahan, kusabab tim profesional kami ngahijikeun sareng élmu optik, mesin, listrik sareng ubar.
Ti saprak 2005, Sano teras-terasan kerja keras sareng ayeuna gaduh hak milik nyalira tina taman industri, anu langkung ti 100.000,00m2, sareng langkung ti 100 padamel. Ogé kami ngadegkeun perusahaan cabang di Hong Kong. Kami ngiringan ngiringan paméran internasional unggal taun. Kalayan usaha, Sano laser Company kéngingkeun sajumlah sertipikat médis domestik sareng internasional pikeun peralatan anu béda-béda, sapertos (TUV) CE, (TUV) ISO 13485, FDA, Sértipikat; ogé hak impor sareng sertipikat ékspor, Idin pikeun Perusahaan Produksi Alat Médis sareng Sértipikat Perusahaan Tinggi-Tech.
Kalayan filsafat bisnis anu berorientasi pelanggan sareng tujuan élmu sareng téknologi munggaran, mastikeun produk anu saé kualitas sareng hemat biaya pikeun konsumén; anu ngajantenkeun kami kéngingkeun seueur palanggan di panjuru dunya. Perusahaan las Sano damel séhat sepanjang waktos, nyaéta pikeun janten produsen OEM / ODM internasional terkemuka sadaya alat éstétis & médis di dunya. 
Téknologi propésional ngadukung:
Kami ngagaduhan pusat P&P 20 urang, kelompok saatos penjualan 20 urang sareng tim klinik 15 jalma. Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun desain anyar sareng ngembangkeun, aplikasi sertipikat, ogé ngarengsekeun masalah klinis anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan kami ngalangkungan telepon, webcam sareng obrolan online ku bantosan démo & ilustrasi video. Tangtosna, urang tiasa nawiskeun jasa di tempat.
Wilujeng sumping di Cina!
Wilujeng sumping di Beijing!
Wilujeng sumping di laser Sano!


Pos waktos: Mei-08-2021