mesin ngawangun otot EM-sculpt portabel

Pedaran pondok:

Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun musule. Éta cocog pikeun pelangsingan, ngawangun, kéngingkeun otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéngalus pikeun kaséhatan.


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Fungsi

Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun musule. Éta cocog pikeun pelangsingan, ngawangun, kéngingkeun otot, ngaleyurkeun gajih, ngalatih garis rompi sareng ningkatkeun cangkéng, saé kanggo kaséhatan.

Ngagunakeun téknologi (Lapang Éléktroméntasi Difokuskeun Luhur), ngalangkungan stimulasi saraf, otot otologis teras-terasan dilegakeun sareng dikontrak, sareng latihan ekstrim dilaksanakeun, sahingga otot tiasa dirobih pisan, nyaéta tumuhna myofibril ( pembesaran otot) sareng produksi ranté protéin kolagén énggal sareng serat otot (hyperplasia otot) pikeun ngalatih sareng ningkatkeun kapadetan otot sareng volume.

Kontraksi otot wates 100% tina téknologi HIFEM tiasa memicu sajumlah ageung lipolisis. Asam lemak dibagi tina asam trigliserat sareng akumulasi dina jumlah ageung dina sél gajih. Konsentrasi asam lemak anu kaleuleuwihi tiasa nyababkeun sél gajih ngalaman apoptosis sareng dikaluarkeun tina awak ngalangkungan metabolisme normal dina sababaraha minggu. Ku alatan éta, pembentukna tiasa nguatkeun sareng ningkatkeun otot bari ngahontal pangaruh ngirangan gajih.

Dina waktos anu sasarengan, nalika nganggo pembentukna, bentuk beuteung sareng atanapi imbitna ningkat. Gelombang éléktromagnétik nembus lapisan otot dugi ka jero 7cm, anu sami sareng 20.000 kontraksi otot!

Gelombang éléktromagnétik(Énergi)

0-7tesla

Kakuatan kaluaran

2600W

Frékuénsi

F1: 1-10Hz F2: 1-100Hz

Lebar pulsa

300an

Voltaseu

220V 10-100 / Hz

 

 

Modeu sistem

Modeu olahraga

Modeu hipu

Modeu propésional

Layar

12 inci

Cecekelan perlakuan

I-B1 II-B2

Ukuran mesin

340mm * 380mm * 645mm

Pakét

660mm * 490mm * 695mm

kasalahan dina 20mm

Kaunggulan

Ngawangun otot sareng ngaduruk lemak babarengan
Angkat hip non-invasi
Cocog sareng sadayana-henteu aya ubar bius-henteu aya operasi
Perlakuan jangka pondok, hiji waktos 30 menit
Ngan ukur 8 sési diperyogikeun antara 2-3 dinten
Asa kawas latihan intensif
Aman tanpa downtime
Hasilna geuwat, tapi bakal katingali saatos dua dugi ka opat minggu.
Jisim otot ningkat rata-rata 16%
Leungitna gajih rata-rata 19%

Mesin dina pangubaran

Perawatan

Pameran

Kami parantos ngajual seueur produk ka sadaya penjuru dunya. Perusahaan urang ilubiung dina seueur paméran unggal taun, sapertos Italia, Dubai, Spanyol, Malaysia, Vietnam, India, Turki sareng Romania. Aya sababaraha poto di handap ieu:

Paket sareng pangiriman

Kami ngarangkep mesin dina kotak logam standar ékspor, sareng kami nganggo DHL, FedEx atanapi TNT pikeun nganteurkeun mesin ka anjeun ku jasa panto ka panto.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami