Produk

  • 980 NM Diode Laser Vascular Removal Machine

    980 NM Diode Laser Vascular Removal Machine

    Prinsip Kerja: 1. Laser 980nm mangrupikeun spéktrum serapan optimum sél vaskular Porphyrin. Sél vaskular nyerep laser énergi tinggi panjang gelombang 980nm, solidifikasi lumangsung, sareng akhirna dibubarkeun. 2. Pikeun ngatasi perlakuan laser tradisional kabeureum-beureuman bagian ageung tina ngaduruk kulit, desain-leungeun desain profesional, ngamungkinkeun sinar laser 980nm difokuskeun kana kisaran diameter 0,2-0,5mm, supados énergi anu langkung fokus tiasa ngahontal jaringan target , bari nyingkahan kaduruk th ...
  • SHC-2 Cryolipolysis slimming machine fat reduction

    SHC-2 Cryolipolysis mesin pelangsiran réduksi gajih

    FUNGSI:

    - Ngaduruk gajih, Ngaleueut, Ngabentuk awak
    - Épéktip pikeun promosi metabolisme jaringan sareng sirkulasi getih, langkung saé pikeun ngabodasan kulit
    - Ngaronjatkeun organisasi mesék jeruk
    - Nguatkeun élastisitas kulit
    - Perbaikan striate gravid arum
    - Anti sepuh pikeun nyanghareupan sareng awak
  • Sano cryolipolysis slimming machine The Best Cryolipolyse Machine / Cryolipolysis Slimming Machine

    Mesin pelangsing cryolipolysis Sano Mesin Cryolipolyse Pangalusna / Mesin Pelangsing Cryolipolysis

    Naon kaunggulanana?

    * Téhnologi leungitna beurat non-invasif & non-bedah panganyarna
    * Langkung maju tibatan liposucion
    * Cara anu langkung populér pikeun ngirangan beurat di Éropa sareng Amérika Serikat

    * Ngurangan 26% gajih di daérah pangobatan

    * Hadé tibatan téknologi ngaduruk gajih sareng ultrasound

  • fast fat freezing cryolipolysis Slimming machine with 4  cryolipolysis handles

    beku gancang cryolipolysis beku mesin Pelangsing ku 4 cecekelan cryolipolysis

     Prosedur Cryolipolysis aman nganteurkeun épisién anu dikawasa kalayan tepat pikeun sacara lemes sareng sacara efektif sasaran sél gajih dina handapeun kulit. Sél gajih anu diperlakukeun dikristalisasi (beku), teras maot. Kana waktosna, awak anjeun sacara alami ngolah gajih sareng ngaleungitkeun sél-sél paéh ieu, ngantunkeun anjeun langkung ngukir anjeun.

  • HIFU body slimming and face lifting machine

    HIFU awak pelangsing sareng mesin angkat wajah

    Aplikasi: Awak pelangsing Awak ngabentuk. Mesin buring gajih Mesin leungitna gajih Mesin pelangsingan ultrasound mesin pelangsingan cavitation RF nyanghareupan angkat Naon isSaluShape Awak Langsing Sareng Mesin Ngangkat Raray? Lila-lila jalma ngusahakeun pisan pikeun kaleungitan gajih tina bagian awak anu kapilih, hiji-hijina ubar anu tiasa dilakukeun nyaéta Liposuction. Ayeuna HIFU Awak Pelangsingan sareng Pangetatan mangrupikeun alternatif anu henteu aya rasa nyeri pikeun éta. HIFU Awak Langsing sareng Ngencatkeun Urang ...
  • Skin Rejuvenation Acne removal For Salon Permanent Device

    Ngaleungitkeun Kulit Jarawat ngaleungitkeun Pikeun Alat Permanén Salon

    • Peremajaan Kulit
    • Beureum Kulit
    • Koréksi Nada Kulit
    • Poto Wajah
    • Ngirangan Rambut
    • Pangurangan Rambut SHR
  • Portable OPT IPL SHR Hair Removal Machine

    Mesin Ngaleupaskeun Rambut OPT IPL SHR Portabel

    • Peremajaan Kulit
    • Beureum Kulit
    • Koréksi Nada Kulit
    • Poto Wajah
    • Ngirangan Rambut
    • Pangurangan Rambut SHR
  • HIFUSHAPE FOCUSED ULTRASOUND BODY SLIMMING MACHINE

    HIFUSHAPE fokus mesin ULTRASOUND awak SLIMMING mesin

    HIFUSHAPE unik didaptarkeun
    -Sepat 3 sési 2 minggu interval kéngingkeun karugian kuriling 5cm karugian
    -Non-invasif, henteu aya rasa nyeri, henteu downtime
    -Fokus ultrasound hasilna slamping awak permanén nyaman
    -Waktos damel terakhir & biaya minimum

  • IPL E-light Machine For Skin Skin Rejuvenation SHR Hair Reduction

    Mesin E-light IPL Pikeun Kulit Peremajaan Kulit SHR Réduksi Rambut

    Peremajaan Kulit IPL

    Cahaya Pulsed sengit atanapi langkung dikenal salaku IPL mangrupikeun pangobatan kulit anu nganggo laser, lampu pulsed anu kuat, atanapi terapi fotodinamika pikeun ngubaran kaayaan kulit sareng ngaleungitkeun épék poto sapertos keriput, bintik, sareng tékstur.

  • Popular Hifu High Intensity Focused Ultrasound Body shaping machine

    Mesin ngabentuk Awak Ultrasound Inténsitas Pokus Épéktasi H populér

    Teori Gawe: Ultrasound Fokus sengit Tinggi mangrupikeun téknologi pang anyarna pikeun ngirangan beurat badan, anu tiasa dibandingkeun sareng liposuction Samentawis éta langkung aman sareng henteu aya rasa nyeri tibatan Liposuction head sirah HIFU tiasa nganteurkeun énergi HIFU kana jero khusus lapisan jaringan subkutan. Énergi saatos konduksi ngalangkungan mékanis, kavitasi sareng épék termal, tiasa ngancurkeun sél gajih. Teras ku ngawatesan nilai énergi, jarak konduksi sareng kakuatan mesin. Ngadamel ukur handap kapadetan ...
  • HIFU body slimming machine

    Mesin pelenturan awak HIFU

    Éliminasi Sél Gajih Non-invasif pikeun Pembentuk Awak Salushape mangrupikeun sistem ngabentuk awak anu henteu invasif nganggo Pulsed Ultrasound. Éta ogé ngagabungkeun kavitasi, Frékuénsi Radio Bipolar sareng semi-ngayakeun téknologi pendinginan pikeun langsung sareng selektif ngancurkeun sél gajih tanpa waktos atanapi nyeri kana bagian awak mana waé. Kumaha mesin HIFU tiasa dianggo? Indikasi mesin pelangsing hifu Pokokna, mesin ieu dilarapkeun ka lalaki atanapi awéwé anu hoyong nyingkirkeun gajih anu teu dipikahoyong。 Kanggo kaséhatan anjeun, janten
  • vascular spider vein removal diode laser 980 nm

    pembuangan vider lancah vaskular dioda laser 980 nm

    Sistem Perkenalan 1. Awak Utama 2. Perawatan sapotong tangan 3. Saklar kakuatan 4. Perawatan Hand sapotong Panyambung 5. Panyambung listrik utama Panyambung 6. Panyambung saklar konektor 7.Foot switch Kauntungannana laser 980nm: 1. Paké Jérman ngadamel semikonduktor laser generator 2 Layar sentuh warna, desain manusa, modis, murah haté, gampang dioperasikeun. 3. Sistem kontrol sareng suhu presisi pikeun nguji suhu sepanjang waktos. Peringatan suhu sareng sistem kontrol otomatis tinggi pikeun ngajamin las ...
123456 Teras> >> Halaman 1/8