Mesin pengetatan kulit RF microneedling jarum RF nyanghareupan nyanghareupan mesin angkat

Pedaran pondok:

Aplikasi Produk Utamana ngubaran pikeun cangkéng kulit
periorbital keriput kulit rejuvenation
jarawat radang aktif pori-pori ngagedéan
jarawat sékrési sebum kaleuleuwihi
tanda manteng hyperhidrosis / osmidrosis jeung sajabana.


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

Mesin pengetatan kulit RF microneedling jarum RF nyanghareupan nyanghareupan mesin angkat

Micro needling RF acne scar removal skin rejuvenation

Aplikasi

* Cabut kerut, cangkéng kulit

* Perawatan pigmén sareng jarawat

* Ringan tapak tatu atanapi jarawat jarawat, jantenkeun liang langkung alit

* Peremajaan kulit, ngajantenkeun kulit langkung hampang sareng lemes

* Ngaleungitkeun tanda manteng

Frékuénsi RF
2MHZ
Énergi total
1-10 Tingkat adjustable
Tips
Ngabahekeun / Non invasi
Ukuran tip
15 * 15mm 10 * 10mm, 12 * 12mm
Pin tip
25/49 pin / 81 pin
Ukuran jarum
200μm
Jerona
0,1-3 tiasa diatur
Ukuran layar
Layar sentuh LCD 10,4 inci
Diménsi
300mm * 45mm * 1000mm
Beurat bersih
45KG

 

Perlakuan dermatology parantos lami nyobian milari pakakas prosedur operasi anu tiasa ngawujudkeun kasaéan tina perlakuan INVASIF
pangaruh sakaligus. Salaku bagian tina usaha ieu, kombinasi kaunggulan tina prinsip pangobatan MICRNEEDLe STAMP na
THERMAGE (katelah mangrupikeun conto tina perlakuan FACIAL-LIFTING anu sanés operasional nganggo frékuénsi luhur) nyababkeun réalisasi
MFRF (Frékuénsi Radio Minimaly Fractional), konsép anyar pangobatan anu parantos diusahakeun pikeun méréskeun masalah anu salah
épidermis sareng dermi.

Micro needling RF acne scar removal skin rejuvenation

Perlakuan dermatology parantos lami nyobian milari pakakas prosedur operasi anu tiasa ngawujudkeun kasaéan tina perlakuan INVASIF
pangaruh sakaligus. Salaku bagian tina usaha ieu, kombinasi kaunggulan tina prinsip pangobatan MICRNEEDLe STAMP na
THERMAGE (katelah mangrupikeun conto tina perlakuan FACIAL-LIFTING anu sanés operasional nganggo frékuénsi luhur) nyababkeun réalisasi
MFRF (Frékuénsi Radio Minimaly Fractional), konsép anyar pangobatan anu parantos diusahakeun pikeun méréskeun masalah anu salah
épidermis sareng dermi.

Fitur:

 

1. Pinxel-2 ngagaduhan opat gagang, Fractional RF cecekelan (Non-invasif), Micro-jarum RF gagang (invasif), sirah anu tiis, sareng polar négatip.
2. mesin ieu dipaké pikeun jarawat, tapak tatu, kerut, panyabutan pigménan, Kulit Ngabuburit, Ngurangan Pori ageung sareng peremajaan kulit, angkat wajah, cangkéng kulit.
3: Mesin ieu ngagaduhan modeu Bipolar sareng modeu Mono-polar dua modus perlakuan, Kaseueuran mesin RF RF ngan ukur modél bi-polar. Dina modeu mono-polar, énergi RF langkung kuat. Upami nganggo modeu Mono-kutub, pasién kedah nyepeng panangan kutub négatip

Kaunggulan:

1: Éta ngagaduhan tip jarum anu terisolasi sareng non-terisolasi, dua jinis jarum pikeun dokter milih. (25 pin insulated, 25 pin non-insulated, 49 insulated sareng 49 pin non-insulated tip jarum)
2: jero jarum tiasa diatur dina layar, 0.5mm-3mm. 0,5-1,0mm dipaké pikeun panon di sakuriling, 1.0-2.0mm dianggo pikeun pangobatan raray. 2.0-3.0mm dipaké pikeun pangobatan awak.
3: Aya 25 pin, 49 jarum tip jarum, tip terlindung sareng tip non-terisolasi.
4: Éta nganggo Koréa léngkah impor motor. Jarumna langkung kuat, tiasa lebet kana kulit langkung gampil. Di Cina, ngan ukur Sanhe anu nganggo motor sapertos kieu.
5: Éta ngagaduhan sirah anu tiis. Dipaké pikeun perawatan saatos-perlakuan. Kaseueuran mesin anu sanés sapertosna henteu ngagaduhan sirah anu tiis

Kontak sareng kami:

Kontak Jalma: Alex Song, Sunny Zhao

E-mail: Alex@sanolasers.com Sunny@sanhebeauty.net

Whatsapp: +86 15321516360 +86 18813196949


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami