Ngaleueut & Ngirangan gajih

  • Portable HIFU Shaping and Fat Reduction Slimming Machine

    Ngabentuk HIFU Portabel sareng Mesin Ngaleutikan Réduksi

    HIFU Awak Pelangsing Mesin Spesifikasi Téknis Nanganan Tipe Frékuénsi Énergi Tingkat Pangobatan Mode Pakem Ukur HIFU Head 230kHZ 1-30 Pulsa Mode D42mm Cavitation 40kHZ 1-10 Mode kontinyu D50mm Bi-Polar Rf Head 2MHz 1-30 Mode kontinyu D8mm Pole Distance: 15mm Input Power 500W Fokus Jarak 12mm Pendingin Kepala Suhu -5 ℃ —5 ℃ HIFU sirah hirup bentang 500,000 kali Tegangan Kerja AC : 110V / 60Hz ; AC : 220V / 50Hz Mesin Ukur 40 * 34 * 103CM Ukuran Paket 72 * 53 * 125C ...
  • HIFUSHAPE FOCUSED ULTRASOUND BODY SLIMMING MACHINE

    HIFUSHAPE fokus mesin ULTRASOUND awak SLIMMING mesin

    HIFUSHAPE unik didaptarkeun
    -Sepat 3 sési 2 minggu interval kéngingkeun karugian kuriling 5cm karugian
    -Non-invasif, henteu aya rasa nyeri, henteu downtime
    -Fokus ultrasound hasilna slamping awak permanén nyaman
    -Waktos damel terakhir & biaya minimum

  • Popular Hifu High Intensity Focused Ultrasound Body shaping machine

    Mesin ngabentuk Awak Ultrasound Inténsitas Pokus Épéktasi H populér

    Teori Gawe: Ultrasound Fokus sengit Tinggi mangrupikeun téknologi pang anyarna pikeun ngirangan beurat badan, anu tiasa dibandingkeun sareng liposuction Samentawis éta langkung aman sareng henteu aya rasa nyeri tibatan Liposuction head sirah HIFU tiasa nganteurkeun énergi HIFU kana jero khusus lapisan jaringan subkutan. Énergi saatos konduksi ngalangkungan mékanis, kavitasi sareng épék termal, tiasa ngancurkeun sél gajih. Teras ku ngawatesan nilai énergi, jarak konduksi sareng kakuatan mesin. Ngadamel ukur handap kapadetan ...