Ngaleungitkeun tato

  • Portable Q Switch Nd Yag Laser tattoo removal picolaser using carbon gel

    Portable Q Switch Nd Yag Laser tato ngaleungitkeun picolaser nganggo gél karbon

    Indikasi

    Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jsb.

    Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit

    Nada kulit henteu rata

    Tanda jarawat

    Mol beureum sareng hideung

    Tato, tato alis beureum sareng biru

  • 2021 Professional Pico 1064nm 532nm Picosecond Laser Tattoo Removal Machine For Spot /pigmentation /Freckle Removal

    2021 Profesional Pico 1064nm 532nm Mesin Picosecond Laser Tattoo Removal Pikeun Spot / pigmentasi / Freckle Removal

    Indikasi

    Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jsb.

    Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit

    Nada kulit henteu rata

    Tanda jarawat

    Mol beureum sareng hideung

    Tato, tato alis beureum sareng biru

  • 532NM 1065NM Picosecond Laser Tattoo Remover Nd Yag Laser Tattoo Removal

    532NM 1065NM Picosecond Laser Tattoo Remover Nd Yag Laser Tattoo Removal

    1. Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jst.

    2. Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit

    3. Nada kulit henteu rata

    4. Tanda jarawat

    5. mol beureum sareng hideung

    6. Tato, tato alis beureum sareng biru

  • 2021 Professional Pico 755nm Picosecond Laser Tattoo Removal Machine For Spot /pigmentation /Freckle Removal

    2021 Profesional Pico 755nm Mesin Picosecond Laser Tattoo Removal Pikeun Tempat / Pigmentasi / Panyabutan Freckle

    Prinsip damel Numutkeun prinsip photopyrolysis selektif, langkung pondok waktos damel laser, kirang énergi énergi laser anu terkumpul dina jaringan target bakal sumebar ka jaringan sakurilingna. Énergi diwatesan dina daérah target anu kedah diubaran, sareng jaringan normal sakitarna dijagi, janten seléktipitas pangobatan ningkat sareng kuat. Lebar pulsa laser pikosébat ngan ukur saperseratus tina Q- tradisional laser diganti. Und ...
  • Machine Picosecond Laser Tattoo Removal Skin Whitening Remove Freckles

    Mesin Picosecond Laser Tattoo Removal Skin Whitening Cabut Freckles

    Naon laser kadua Pico? 532nm tiasa ngaleungitkeun pigmén super fusion di daérah buleud panon, sapertos tanda lahir, nevus tina ota, Spot kopi, tato warna beureum sareng lesi vaskular, mol érythema. Langkung cocog pikeun warna kulit poék. 1064nm tiasa nyabut pigmén layter derma dina raray sareng awak, tanda lahir sapertos kitu, nevus ota, tempat kopi, tato warna biru sareng hideung. Indikasi: 1. Noda anu tiasa dicandak sapertos freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, sareng dermis spot 2, kulit ngareureuwas ...
  • 2021 High Power HOT Selling Picosecond Laser Professional Multi-functional Ndyag Laser Beauty Equipment Tattoo Removal Machine

    2021 Kakuatan Tinggi Jual Panas Picosecond Laser Profesional Multi-fungsional Ndyag Laser Beauty Equipment Tattoo Removal Machine

    Pico Kadua Aplikasi laser

    MentDermal pigménan: Tanda kalahiran, Ota nevus, Ito nevus, hideung nevus, bintik bintik titik umur kopi sareng bintik-bintik sun-burn, bintik, flecks senior, sareng sajabana 
    ☀Man pigmentasi anu didamel: Tato biru, hideung, beureum, atanapi coklat; garis biwir atanapi pigmitan garis alis Epidermal

    Lentigin vaskular: lesi vaskular, kapal lancah, urat lancah, Peremajaan kulit liwat mesék laser

    Perawatan raray aserLaser: peremajaan kulit, peeling karbon, pamutahiran pori kulit.

  • New Design Pico Laser Tatoo Removal Machine

    Desain Anyar Pico Laser Tatoo Panyabutan Mesin

    Ngaleungitkeun tato:

    Tato biru, hideung, beureum, koneng, héjo atanapi coklat; garis biwir atanapi pigmentasi garis alis

    Pigméntasi Dermal:

    Tanda kalahiran: Ota nevus, Ito nevus, black nevus, jsb.

    Pigmentasi: bintik-bintik panonpoé, bintik-bintik umur, bintik-bintik, freckles, flecks senior, sareng sajabana

    Pigmentasi Epidermal: sapertos freckle, flecks senior, spot kopi….
     

    Lentigin vaskular: lesi vaskular, kapal lancah, urat lancah

    Peremajaan kulit, mesék karbon

  • Picosecond Laser For Tattoo Laser Removal

    Laser Picosecond Pikeun Ngaleungitkeun Laser Tatu

    Pico-laser kadua mangrupikeun téknologi generasi anyar pang anyarna pikeun panggunaan éstétis. Ngaliwatan triliunan énergi laser anu kadua sareng kuat pikeun ngagiling pigmén dina jaringan kulit pikeun ngahontal hasil ngaleungitkeun tattoo sareng pigmén dina sadaya jinis warna kulit.

    Ngaliwatan lénsa pecahan khusus, laser kadua Pico tiasa ngarobih énergi laser janten tekanan hipu pikeun nyiptakeun kolagén énggal ku mereskeun sél sareng ngaktipkeun sél alami tanpa ngabakar atanapi ngarusak kulit.

    Modeu pangobatan: Tunggal & Ganda

    Sirah pangobatan: Sirah laser pecahan, 585nm, 650nm, Sirah sélulér

  • picosecond laser tattoo removal machine

    mesin panyabutan tattoo picosecond laser

    • Pico laser kadua mangrupikeun téknologi generasi anyar pang anyarna pikeun panggunaan éstétis. Ngaliwatan triliunan énergi laser anu kadua sareng kuat pikeun ngagiling pigmén dina jaringan kulit pikeun ngahontal hasil ngaleungitkeun tattoo sareng pigmén dina sadaya jinis warna kulit.

     

    Kakuatan mesin: 3000W
    Panjang gelombang: 1064nm, 532nm (650nm sareng 585nm Opsional)

    Modeu: Pulsa tunggal sareng pulsa ganda
    Kakuatan kaluaran: Single: 1064nm : Max 800mj
                                                   532nm : Max 400mj
                                    Dobel: 1064nm : Max 1600mj
                                                   532nm : Maks 800mj
    Durasi Pulsa: 750ps
    Frékuénsi: 1-10Hz tiasa diatur
    Ukuran Spot: 2-10mm tiasa diatur
    Sistem tiis: Cai tiis, hawa tiis
    Sumber kakuatan: OPT

  • picosecond nd yag laser tattoo removal machine

    picosecond nd yag mesin ngaleungitkeun laser laser

    Énergi laser Picosecond tiasa nyerep ku melanin biru sareng hideung. Melanin bakal dipisahkeun sakedik saukuran éta tiasa dimetabolismena ku sistem limfa atanapi dicerna tina awak. Maka tattoo atanapi pigmentasi sanésna bakal dileungitkeun tanpa ruksakna jaringan normal. Perlakuanana aman sareng merenah tanpa downtime sareng efek samping.

  • portable picosecond nd yag laser tattoo removal machine

    picosecond portabel nd yag mesin ngaleungitkeun laser laser

    Ngamangpaatkeun pangaruh anu ngabeledug tina Picosecond Nd: laser YAG, laser nembus épidermis kana dermis anu kalebet jumlah massa pigmén. Kusabab pulsa laser dina picosecond tapi énergi anu luhur pisan, massa pigmén anu nembak ngabareuhan gancang sareng pecah janten sakedik, anu bakal dileungitkeun ngalangkungan sistem metabolisme.

  • Picosecond Nd:yaglaser tattoo removal machine

    Picosecond Nd: mesin panyabutan tato yaglaser

    Téknologi laser parantos ningkat pisan kamampuan pikeun ngubaran lesi melanositik sareng tato kalayan gancang-pulsed Q-switch neodymium: laser yttrium-aluminium garnet (Nd: YAG). Perlakuan laser tina lesi sareng tato pigmén dumasar kana prinsip fototermolisis anu dipilih. Sistem laser QS tiasa suksés méréskeun atanapi ngabasmi rupa-rupa lesi épidermal jinjing sareng dermal pigmén sareng tato anu résiko minimal tina épék anu teu dipiharep.