2021 Profesional Pico 1064nm 532nm Mesin Picosecond Laser Tattoo Removal Pikeun Spot / pigmentasi / Freckle Removal

Pedaran pondok:

Indikasi

Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jsb.

Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit

Nada kulit henteu rata

Tanda jarawat

Mol beureum sareng hideung

Tato, tato alis beureum sareng biru


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

手持皮秒-详情21

手持皮秒-详情_18

Indikasi

Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jsb.

Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit

Nada kulit henteu rata

Tanda jarawat

Mol beureum sareng hideung

Tato, tato alis beureum sareng biru

手持皮秒-详情19

详情1

Terapi épidermis sareng pigmén dermis

Ngamangpaatkeun pangaruh anu ngabeledug tina laser Nd: YAG, laser nembus épidermis kana dermis anu kalebet jumlah massa pigmén. Kusabab pulsa laser dina nanosecond tapi énergi anu luhur pisan, massa pigmén anu nembak ngabareuhan gancang sareng pecah janten sakedik, anu bakal dileungitkeun ngalangkungan sistem metabolisme.

 

手持皮秒-详情20

QQ图片20181107165001

  • Kaunggulan Ngeunaan Perawatan  

  • ♦ Henteu ngarugikeun folikel rambut sareng kulit normal, henteu kénging tapak.

  1. ♦ waktos ngubaran pondok sareng operasi gampang

  2. ♦ Kualitas luhur dikawasa laser solid-state anu patuh sareng standar internasional.

  3. ♦ Rasa nyeri leutik, Anesthesia henteu diperyogikeun dina kaseueuran kasus

  4. ♦ Henteu downtime sareng gangguan kagiatan rutin, teu aya efek samping

手持皮秒效果图

Taros Kami:
Alex Song Sunny Zhao Ruby Mu
 Alex@sanolasers.com   Sunny@sanhebeauty.net     ruby@sanhebeauty.net
 +86 15321516360 +86 18813196949 +86 17633631496

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami