Ngaleungitkeun parut jarawat

  • Portable OPT IPL SHR Hair Removal Machine

    Mesin Ngaleupaskeun Rambut OPT IPL SHR Portabel

    • Peremajaan Kulit
    • Beureum Kulit
    • Koréksi Nada Kulit
    • Poto Wajah
    • Ngirangan Rambut
    • Pangurangan Rambut SHR
  • Skin Rejuvenation Machines for Aesthetic Clinics And Spa

    Mesin Peremajaan Kulit pikeun Klinik Estetika Sareng Spa

    • Ngirangan rambut permanén
    • lesi vaskular
    • Rosacea
    • Karuksakan panonpoé
    • pigmén Epidermal
    • Peremajaan kulit
    • Jarawat sareng seueur deui
  • Machine Ipl Multifunctional Beauty Machine Spa Equipment DPL IPL Freckle Removal Skin Rejuvenation
  • portable SHR-950 hair removal and skin rejuvenation machine

    panyabutan rambut SHR-950 portabel sareng mesin peremajaan kulit

    Mesin SHR-950s mangrupikeun téknologi révolusionér pikeun pangobatan ngaleupaskeun Rambut IPL. Mesin SHR ngagabungkeun modél operasi IPL, E-light sareng SHR. Biasana dianggo pikeun ngaleupaskeun rambut, ngaleupaskeun Rambut permanén, peremajaan kulit, ngabodasan kulit, ngencatkeun kulit, ningkatkeun élastisitas kulit sareng glossiness, miceun pigménan, jst.

  • SHR-950 hair removal and skin rejuvenation machine

    SHR-950 ngaleupaskeun rambut sareng mesin peremajaan kulit

    Mesin SHR-950B dipaké pikeun ngaleupaskeun rambut, ngaleupaskeun Rambut permanén, peremajaan kulit, ngabodasan kulit, ngencatkeun kulit, ningkatkeun élastisitas kulit sareng glossiness, miceun pigménan, jst. Modeu SHR kalem manaskeun folikel rambut. Klién ngan ukur ngaraos haneuteun sareng sensasi tingling sakedik, malahan aya anu ngabandingkeun sareng pijet ringan. Sistem ieu ogé ngamangpaatkeun téknologi In-Motion, dimana potongan leungeun sok gerak dina kulit. Sistem ngagabungkeun modeu kerja panyabutan rambut laser dioda kalebet modeu kerja SHR pikeun nganteurkeun sababaraha nembak tapi dina jumlah énergi anu handap, pikeun ngahontal hasil anu henteu raoseun. Sistemna cocog pikeun sadaya jinis kulit, bahkan samak; Beda sareng Laser tradisional sareng IPL, SHR tiasa dipilampah sapanjang taun tanpa kedah nyumput tina panonpoé.

  • Pinxel-2s portable Microneedle RF & Fractional RF machine

    Pinxel-2s portabel Microneedle RF & Fractional RF mesin

    Mesin ieu dipaké pikeun jarawat, tapak tatu, keriput, panyabutan pigménan, Perbaikan Kulit, Pangurangan Pori ageung sareng peremajaan kulit, angkat wajah, cangkéng kulit. Pinxel-2 ngagaduhan opat gagang, Pegangan RF Fractional (Non-invasif), Micro-jarum RF gagang (invasif), sirah anu tiis, sareng polar négatip.
    Mesin ieu ngagaduhan modeu Bipolar sareng modeu Mono-polar dua modus perlakuan, Dina modeu Mono-polar, énergi RF langkung kuat. Upami nganggo modeu Mono-kutub, pasién kedah nyepeng panangan kutub négatip

  • Pinxel-2 Microneedle RF & Fractional RF machine

    Mesin Pinxel-2 Microneedle RF & Fractional RF

    Ngaleungitkeun parut jarawat, ngaleupaskeun kerut

    Dipiceun tanda manteng

    Pangurangan Pori ageung, peremajaan kulit

    Angkat rupina, cangkéng kulit, kulit Ngadereskeun deui

    Pigmentasi panyabutan

  • picosecond nd yag laser tattoo removal machine

    picosecond nd yag mesin ngaleungitkeun laser laser

    Énergi laser Picosecond tiasa nyerep ku melanin biru sareng hideung. Melanin bakal dipisahkeun sakedik saukuran éta tiasa dimetabolismena ku sistem limfa atanapi dicerna tina awak. Maka tattoo atanapi pigmentasi sanésna bakal dileungitkeun tanpa ruksakna jaringan normal. Perlakuanana aman sareng merenah tanpa downtime sareng efek samping.

  • portable picosecond nd yag laser tattoo removal machine

    picosecond portabel nd yag mesin ngaleungitkeun laser laser

    Ngamangpaatkeun pangaruh anu ngabeledug tina Picosecond Nd: laser YAG, laser nembus épidermis kana dermis anu kalebet jumlah massa pigmén. Kusabab pulsa laser dina picosecond tapi énergi anu luhur pisan, massa pigmén anu nembak ngabareuhan gancang sareng pecah janten sakedik, anu bakal dileungitkeun ngalangkungan sistem metabolisme.

  • Picosecond Nd:yaglaser tattoo removal machine

    Picosecond Nd: mesin panyabutan tato yaglaser

    Téknologi laser parantos ningkat pisan kamampuan pikeun ngubaran lesi melanositik sareng tato kalayan gancang-pulsed Q-switch neodymium: laser yttrium-aluminium garnet (Nd: YAG). Perlakuan laser tina lesi sareng tato pigmén dumasar kana prinsip fototermolisis anu dipilih. Sistem laser QS tiasa suksés méréskeun atanapi ngabasmi rupa-rupa lesi épidermal jinjing sareng dermal pigmén sareng tato anu résiko minimal tina épék anu teu dipiharep.