Ngaleungitkeun rambut laser

  • 1200W diode laser hair removal machine sano laser Painless Diode Laser Hair Removal

    1200W dioda laser hair hair removal sano laser Painless Diode Laser Hair Removal

    Nyeri 1200W 755 + 808 + 1064nm Diode Ngaleupaskeun Rambut Rambut
    Kakuatan Luhur 1200W
    Bar Amérika Koheren Laser
    Garansi 100 Juta Nembak
    Laporan Uji Daya 1200w
    Sistem Élmu Terapi Terpérstatik

     

  • Sano P-808 diode laser 808nm hair removal machine

    Sano P-808 diode laser 808nm mesin panyabutan rambut

    Platform panyabutan rambut terobosan anu ngagabungkeun fungsionalitas pamungkas sareng kanyamanan anu tiada tara. Hatur nuhun kana ageung 4 cm na2ukuran titik sareng sistem pendingin anu canggih, pangobatan ayeuna langkung gancang sareng bébas tina nyeri - nawiskeun leyuran anu ningkat pikeun pasien sareng praktisi anu sami. Sistem laser dioda P-808 ngamangpaatkeun manpaat tina tilu panjang gelombang gabungan, kalayan pangalaman pasién anu ningkat sareng pendekatan anu berorientasi kana bisnis, nyiptakeun solusi anu unik sareng hasil anu didorong dina dunya panyabutan rambut profesional.

  • laser for hair removal 755 808 1064 diode machine

    laser pikeun ngaleupaskeun rambut 755 808 1064 mesin dioda

    Téknologi miceun rambut dioda laser didasarkeun kana dinamika selektif cahaya sareng panas. Laser ngaliwatan permukaan kulit pikeun ngahontal akar folikel rambut; cahaya tiasa nyerep sareng dirobih janten jaringan folikel rambut ruksak panas, sahingga rontok rambut rontok tanpa tatu di sakitar jaringan. Éta nyayogikeun kirang nyeri, operasi gampang, téknologi paling aman pikeun ngaleupaskeun rambut permanén ayeuna.

  • New professional permanent beauty salon 755 808 1064nm hair removal laser 808 diode laser hair removal machine

    Anyar salon permanén kaéndahan permanén 755 808 1064nm panyabutan rambut laser 808 dioda mesin panyabutan rambut laser

    Sistem ngagunakeun panjang gelombang panyabutan rambut optimal dioda 808nm pikeun nembus jero kana dermis dimana ayana folikel rambut. Dina prosedur pangubaran, séri lemes lemes, pulsa pengulangan anu luhur ningkatkeun suhu boh folikel rambut sareng sakurilingna, jaringan anu ngandung nutrisi dugi ka 45 derajat Celsius. Pangiriman panas anu langkung bertahap ieu nganggo chromophores kana jaringan sakuliling salaku waduk pikeun sacara efektif panaskeun folikel rambut. Ieu, sareng énergi panas anu diserep langsung ku folikel rambut, ngarusak folikel sareng nyegah tumuh deui.

  • Triple wavelengths (755nm/808nm/1064nm) diode laser machine with FDA and Medical CE hair removal machine

    Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda sareng FDA sareng mesin panyabutan rambut CE Médis

    Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda ngagunakeun 3 panjang gelombang anu paling épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut, masing-masing nargétkeun dina struktur anu béda dina folikel rambut, struktur dina fllicle rambut; 3 target anatomi utama kalebet tonjolan, bohlam sareng papilla.
    Platform panyabutan rambut terobosan anu ngagabungkeun fungsionalitas pamungkas sareng kanyamanan anu tiada tara. Hatur nuhun kana ukuran na ageung sareng sistem pendingin anu maju, pangobatan ayeuna langkung gancang sareng gratis - nawiskeun solusi anu ningkat anu signifikan pikeun pasién sareng praktisi. Sano Diode Laser ngungkit manpaat tina tilu panjang gelombang gabungan, sareng pangalaman pasién anu ningkat sareng pendekatan anu berorientasi kana bisnis, nyiptakeun solusi anu unik sareng hasil anu didorong dina dunya panyabutan rambut profesional.

  • P-mix diode laser hair removal with triple wavelength

    P-mix diode hair hair laser sareng panjang gelombang tilu

    Sistem P-808, nganggo laser khusus nganggo panjang Pulsa-Lebar 808nm, tiasa nembus kana folikel rambut.
    Ngagunakeun teorilaser nyerep cahaya anu selektif tiasa diserep ku manaskeun aci rambut sareng folikel rambut, malih pikeun ngancurkeun folikel rambut sareng organisasi oksigén di sakitar folikel rambut.
    Nalika kaluaran laser, sistem sareng téknologi pendinginan khusus, tiiskeun kulit sareng jagaan kulit tina panyawat sareng ngahontal perlakuan anu aman sareng nyaman.

  • p-mix diode laser hair removal machine with permanent hair removal results

    p-mix diode laser hair hair machine sareng hasil panyabutan rambut permanén

    Sistem dioda Laser Sano nganggo laser khusus nganggo 3 panjang gelombang-808nm / 755nm / 1064nm anu tiasa nembus kana folikel rambut. Ngagunakeun téori nyerep cahaya anu kapilih, laser tiasa langkung diserep ku melanin rambut teras manaskeun aci rambut sareng folikel rambut, malih kanggo ngancurkeun folikel rambut sareng organisasi oksigén di sakitar folikel rambut. Nalika kaluaran laser, sistem nganggo téknologi pendinginan khusus, tiiskeun kulit sareng lindungan kulit tina cilaka sareng ngahontal perlakuan anu aman pisan sareng nyaman!
    Dina widang anu rame dina sistem panyabutan rambut dumasar énergi, laser dioda Sano Laser luar tina persaingan ku maturan téknologi canggih pikeun pangobatan anu henteu épék anu gancang sareng henteu nyusahkeun.

  • P-Mix 755+808+1064nm diode laser hair removal machine

    P-Campuran 755 + 808 + 1064nm mesin panyabutan rambut dioda laser

    755 808 1064nm Diode mesin panyabutan rambut laser khususna pikeun panyabutan rambut profesional.

    Sapertos sacara permanen ngaluarkeun rambut biwir, rambut janggot, rambut dada, rambut kelek, rambut anggota awak sareng rambut anu teu dihoyongkeun dina bagian awak mana waé. Éta cocog pikeun sadaya jinis kulit sareng rambut.

     mesin ieu FDA sareng Médis CE disatujuan.

    Éta ngagaduhan gagang super super tinggi 2000W, lebar pulsa super pondok, janten teu aya rasa nyeri, sareng jangka panjang umur panjang, henteu aya wates nembak.

  • Portable 1200w 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Portabel 1200w 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Mesin panyabutan rambut 808nm Diode laser permanén pikeun panyabutan rambut profesional.

    Sistem laser semikonduktor 808nm nganggo laser standar emas kalayan panjang gelombang 808nm. Laser semikonduktor ngaluarkeun gelombang cahaya anu caket infra merah, anu tiasa nembus jero kana akar folikel rambut, panaskeun pigmén di dalamnya sareng sumebar ka saluruh folikel rambut, anu sacara akurat tiasa ngancurkeun folikel rambut tanpa nyababkeun karusakan dina jaringan anu caket. Ngaleungitkeun buuk permanén.

  • Portable 1200w 755+808+1064 laser hair removal machine

    Portabel 1200w 755 + 808 + 1064 mesin panyabutan rambut laser

    Mesin panyabutan rambut P-MIX 755 808 1064nm Diode laser khususna pikeun panyabutan rambut profesional.

  • Portable 600w 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Portabel 600w 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    P-MIX 755 808 1064nm Diode mesin panyabutan rambut laser khususna pikeun panyabutan rambut profesional.

    Sapertos sacara permanen ngaluarkeun rambut biwir, rambut janggot, rambut dada, rambut kelek, rambut anggota awak sareng rambut anu teu dihoyongkeun dina bagian awak mana waé. Éta cocog pikeun sadaya jinis kulit sareng rambut.

  • 2000W 755+808+1064nm laser hair removal

    2000W 755 + 808 + 1064nm panyabutan rambut laser

    P-MIX 755 808 1064nm Diode mesin panyabutan rambut laser khususna pikeun panyabutan rambut profesional.

    Sapertos sacara permanen ngaluarkeun rambut biwir, rambut janggot, rambut dada, rambut kelek, rambut anggota awak sareng rambut anu teu dihoyongkeun dina bagian awak mana waé. Éta cocog pikeun sadaya jinis kulit sareng rambut.

12 Teras> >> Halaman 1/2