Warta

  • Our Exclusive Distributor in Turkey for Our Laser Hair Removal Machine

    Distributor Eksklusif Kami di Turki pikeun Mesin Ngaleungitkeun Rambut Laser Kami

    Gening kanggo kerjasama kami sareng distributor ekslusif Turki kami pikeun mesin panyabutan rambut laser kami ti 10 Oktober 2018 dugi ka 10 Oktober 2022! Pikeun palanggan Iran anu resep kana mesin panyabutan rambut laser kami, mangga ngahubungan distributor eksklusif Iran kami. ...
    Maca deui
  • Picosecond Nd: YAG laser treatment

    Picosecond Nd: Perlakuan laser YAG

    1: nami freckle : Umur : 21. profesi : Gejala murid: Éta dicirikeun ku bintik-bintik coklat atanapi coklat poék terang bintik, buleud, lonjong atanapi henteu teratur. Watesna jelas, diaméterna kira-kira 2mm, permukaanna lemes, terasing sareng teu dipasang, sareng sebaranna béda. diagnosis : frec ...
    Maca deui
  • Sano Laser Exhibitions

    Pameran Laser Sano

    Perusahaan Sano Laser ngiringan paméran Dubai, Spanyol, Italia, Turki, Polandia, sareng Romania unggal taun. Ieu poto nalika urang ngiringan Pameran India. India mangrupikeun pasar utami di perusahaan urang. Kami gaduh seueur distributor di India. Sareng urang sumping ka India 3-4 kali sakali dina sataun. Dina paméran Turki, dioda ...
    Maca deui
  • No.1 Hot selling machine in 2020 –Magshape HIFEM EM-sculpt muscle building machine

    Mesin jual Hot No.1 di 2020 –Magshape mesin ngawangun otot HIFEM EM-sculpt

    Mesin ngawangun otot Magshape HIFEM EM-sculpt mangrupikeun mesin jual Top di perusahaan kuring di taun 2020. Éta téknologi anyar, tapi ayeuna jual panas pisan! Magshape mangrupikeun bentuk awak anu multifungsi sareng alat ngawangun otot. Éta cocog pikeun pelangsing, ngawangun, ...
    Maca deui