Picosecond Nd: Perlakuan laser YAG

news
1: freckle
Nami :
Umur : 21.
profesi : Murid
gejala : Éta dicirikeun ku bintik-bintik bintik coklat atanapi coklat poék, buleud, lonjong atanapi henteu teratur. Watesna jelas, diaméterna kira-kira 2mm, permukaanna lemes, terasing sareng teu dipasang, sareng sebaranna béda.
diagnosis : freckle
Analisis patologis : Pasien ngarangsang sél pigmén subkutaneus sering nalika panonpoé sinar sinar ultraviolét, sareng ngahasilkeun seueur pigmén melanin pikeun ngarangsang tirosinase. Dopa ngoksidasi ngaleupaskeun melanin ku tyrosinase; sareng ngarusak fungsi metabolisme normal sél kulit. Melanin henteu dikaluarkeun sacara lancar sareng tetep dina kulit, sahingga ngabentuk bintik-bintik.
Cara ngubaran bintik
Indikasi: freckles
Mesin anu dianggo: picoseconds
Perawatan: 4 minggu waktos interval, dua sesi sacara total
Panjang gelombang: 1064nm
Tempat zie: 4-6
Énergi: 80-240mj
Frékuénsi: 2-4HZ
Tipe pulsa: pulsa tunggal
Titik klinis: bodas
news
2: chloasma
Nami : 李 **
Umur : 44.
profési : Palayan
gejala : Aya bintik coklat di sakitar tungkak sareng panon, distribusi simétris, wates anu teu jelas, teu aya gejala subyektif sareng malaise umum.
Diagnosis: chloasma (titik hip, titik ati, titik kakandungan)
Analisis patologis : Kusabab panggunaan jangka panjang kosmétik inferior, pasién parantos ngipisan stratum corneum, ngarusak halangan kulit, ngirangan sékrési sebum ku kelenjar sebaceous, turun kamampuan kulit pikeun nolak sinar ultraviolét, sareng gangguan éndokrin, sahingga ngabentuk bintik .
Cara ngubaran Chloasma
Indikasi : chloasma
mesin dipaké : Laser Picosecond
kursus perlakuan : waktos interval: 5 minggu, total 6 sési
panjang gelombang : 1064nm
ukuran spot : 7-9
Énergi : 80-240mj
Frékuénsi : 5-7HZ
Modeu pulsa : Pulsa ganda
Titik klinis: kulit janten sakedik kemerahan
news
3: Ngaleungitkeun tato
Nami : 宋 **
Umur : 29.
profesi : bebas profési
Tanggal perlakuan : 2018.5.11.
gejala : tattoo dina leungeun
6.3cm panjangna 4.1cm lebar
diagnosis : tattoo dina leungeun
Cara ngaleungitkeun tato
Indikasi : tattoo
mesin dipaké : Laser Picosecond
Perawatan: Waktos interval 8 minggu, total 4 pangobatan
panjang gelombang : 1064nm
ukuran spot : 4-5
Énergi : 80-240mj
Frékuénsi : 1-4HZ
Modeu pulsa : Pulsa tunggal
Titik klinis : Pemutihan
(Waktu pangobatan pangheulana nganggo frekuensi handap)
news


Pos waktos: Mei-08-2021