P-Campuran 755 + 808 + 1064nm mesin panyabutan rambut dioda laser

Pedaran pondok:

755 808 1064nm Diode mesin panyabutan rambut laser khususna pikeun panyabutan rambut profesional.

Sapertos sacara permanen ngaluarkeun rambut biwir, rambut janggot, rambut dada, rambut kelek, rambut anggota awak sareng rambut anu teu dihoyongkeun dina bagian awak mana waé. Éta cocog pikeun sadaya jinis kulit sareng rambut.

 mesin ieu FDA sareng Médis CE disatujuan.

Éta ngagaduhan gagang super super tinggi 2000W, lebar pulsa super pondok, janten teu aya rasa nyeri, sareng jangka panjang umur panjang, henteu aya wates nembak.


  • Tipe Laser: Laser Diode Inténsitas Luhur
  • Laser Kaluaran Kaluaran Kaluaran: 2000W
  • Total Kakuatan: 4000W
  • Ukuran tempat: 12mm * 23mm
  • Garansi: 2 taun henteu diwatesan
  • Panjang gelombang: 755nm 808nm 1064nm
  • Frékuénsi: 1-10Hz
  • Cooling Sistem: Kulkas suhu konstan -25
  • Tampilan: 10.4 Inci layar multi warna
  • Latihan: Manual Pamaké + Video + Pelatihan online
  • Laser Kaluaran Kaluaran Kaluaran: 2000W
  • Ukuran tempat: 12mm * 20mm
  • Garansi: 2 taun
  • Panjang gelombang: 755nm 808nm 1064nm
  • Frékuénsi: 1-10Hz adjustable
  • Cooling Sistem: Kulkas suhu konstan 25
  • Tipe Laser: Laser Diode Inténsitas Luhur
  • Total Kakuatan: 4000W
  • Latihan: Manual Pamaké + Video + Pelatihan online
  • Detil Produk

    kontak

    Tanda Produk

    P-Campuran 755 + 808 + 1064nm mesin panyabutan rambut dioda laser

    Téori dasar Diode Laser Hair Removal Machine nyaéta pangaruh biologis. Mesin ngaluarkeun laser 808nm anu tiasa diserep kalayan gampang ku pigmén anu aya dina folikel rambut bari henteu bakal ngarusak épidermis sakitar normal. Énergi cahaya kaserep ku pigmén dina aci rambut sareng folikel teras dirobih janten énergi panas, maka éta naékkeun suhu folikel, dugi ka suhu na cukup tinggi, struktur folikel musnah teu tiasa dibalikkeun, folikel anu hancur bakal dipiceun saatos periode prosés fisik alami, sahingga ngahontal tujuan ngaleupaskeun rambut permanén.
            

    Mesin mesin

    1. Panjang gelombang laser anu pangsaéna

    755 + 808 + 1064nm anu pangsaéna pikeun nyerep melanin sahingga tiasa pangaruh dina bagian anu bénten sareng folikel rambut sareng dugi ka ngaleupaskeun rambut anu épéktip. Tina diagram, urang tiasa ningali 808nm pangsaéna pikeun nyerep melanin sareng kirang nyerep batur.

    2. Lebar pulsa laser pondok

    Durasi pulsa laser nyaéta 10ms dugi ka 80ms tiasa diatur, tiasa ngalakukeun pangobatan sacara épéktip khusus pikeun rambut anu béda sareng awét!

    3. Teu aya pigménan, dianggo pikeun jinis kulit naon waé. 

    Sistem panyabutan rambut P-808 nganggo téknologi tembus sareng kulit nyerep laser anu kirang sareng henteu aya pigménna.

    4. Sistem pendingin kontak Sapphire murni tiasa mastikeun yén pangobatan langkung aman sareng henteu ngaraheutkeun kulit.

    Sistem panyambungan kontak Sapphire murni tina sistem panyabutan rambut P-808 tiasa mastikeun yén dokter nganggo énergi maksimum sareng henteu nganyenyeri kulit. Jenis sistem pendingin ieu tiasa mastikeun yén henteu aya cilaka pikeun kulit nalika pasién dipasihan langkung tekanan. Sakumaha dilaporkeun, tekanan tiasa ningkatkeun cahaya 30% -40%.

    5. Ukuran tempat anu ageung tiasa nyepetkeun kagancangan perawatan.

    P-808 nganggo ukuran titik ageung 12 * 12mm. Éta pastikeun yén nalika ngalakukeun panyabutan rambut daérah ageung sareng gancang sareng efisiensi pangobatan. Kusabab ukuran titik ageung, éta tiasa kabur tina pangubaran anu teras-terasan pikeun daérah rambut.

    6. layar rampa warna leres ageung Super Jantenkeun operasi langkung gampang layar sentuh multi warna 10,4 inci, anjeun tiasa milih lalaki atanapi awéwé, warna kulit sareng daérah pangobatan, gampang pisan dioperasikeun!

    808 diode laser hair removal device (4)
    808 diode laser hair removal device (5)

    Kaunggulan

    1. Layar rampa mangrupikeun operasi utama sareng tampilan bagian tina sistem panyabutan rambut.
    2. Ngadopsi warna biru sareng bodas, panganteur na nyaéta konsép, kabaca sareng perhatian.
    3. Numutkeun ka ergonomis, antar muka operator dirancang sacara terpisah pikeun lalaki sareng awéwé。
    4. Ngaliwatan layar toél, anjeun tiasa ngahontal fungsina kalebet mareuman, setélan parameter laser sareng siap sareng nganggo laser.   
    5. Anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun setting parameter, mode switch, kulkas sareng mareuman nalika sayaga modeu.

    Perkenalan Conpany:

    Didirikeun taun 2005, Beijing sano Beauty S & T Co., Ltd mangrupikeun pamimpin dina nerapkeun laser canggih sareng téknologi cahaya sengit dina industri médis sareng kageulisan.

    Ayeuna urang ngembangkeun seri Mona IPL, E-light, Co2 laser pecahan, laser dioda 808nm, cavitation ultrasonik, RF pecahan sareng laser pertumbuhan ulang rambut.

    Kalayan tim R&D éfisién, kamampuan produksi masal sareng sistem kontrol kualitas anu dipercaya, Beijing Sanhe Beauty nyayogikeun jasa OEM & ODM sareng ngabantosan klien kami ngawangun reputasi nyalira sareng langkung kompetitif di pasar.

    Sadaya prosés ngahasilkeun nyaéta handapeun sistem Kualitas ISO13485 sareng cocog sareng pamundut sertifikasi CE.

    Beijing Sanhe Beauty bakal kerja keras terus-terusan pikeun nyayogikeun produk pangsaéna sareng saatos jasa penjualan.

    Kontak sareng kami:

    Kontak Jalma: Alex Song, Sunny Zhao

    E-mail: Alex@sanolasers.com Sunny@sanhebeauty.net

    Whatsapp: +86 15321516360 +86 18813196949


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami