mesin panyabutan tattoo picosecond laser

Pedaran pondok:

  • Pico laser kadua mangrupikeun téknologi generasi anyar pang anyarna pikeun panggunaan éstétis. Ngaliwatan triliunan énergi laser anu kadua sareng kuat pikeun ngagiling pigmén dina jaringan kulit pikeun ngahontal hasil ngaleungitkeun tattoo sareng pigmén dina sadaya jinis warna kulit.

 

Kakuatan mesin: 3000W
Panjang gelombang: 1064nm, 532nm (650nm sareng 585nm Opsional)

Modeu: Pulsa tunggal sareng pulsa ganda
Kakuatan kaluaran: Single: 1064nm : Max 800mj
                                               532nm : Max 400mj
                                Dobel: 1064nm : Max 1600mj
                                               532nm : Maks 800mj
Durasi Pulsa: 750ps
Frékuénsi: 1-10Hz tiasa diatur
Ukuran Spot: 2-10mm tiasa diatur
Sistem tiis: Cai tiis, hawa tiis
Sumber kakuatan: OPT


Detil Produk

kontak

Tanda Produk

mesin panyabutan tattoo picosecond laser

Kunaon milih mesin miceun laser tattoo picosecond kami?

7 panangan gabungan impoted ti Koréa
Ukuran titik (2-10nm) tiasa nyaluyukeun ku cecekelan mesin
Nadi tunggal jeung pulsa dobel tiasa dipilih, profesional pikeun ngaleungitkeun bintik
1064nm  jeung 532nm tiasa dipilih ku layar
Titik sinar laser dioda beureum, milarian daérah pangobatan anu leres pisan
mesin laser picosecond utama pikeun  
Tato, tato beureum sareng tato alis biru
Freckles, sunburn, spot umur, chloasma, spot ati, spot dermal, jsb.
Peremajaan kulit sareng ngabodasan, liang sempit
Hollywood mesék
Tanda kalahiran
Mol beureum sareng hideung
 

result0

picture4

picture5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami