Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda sareng FDA sareng mesin panyabutan rambut CE Médis

Pedaran pondok:

Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda ngagunakeun 3 panjang gelombang anu paling épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut, masing-masing nargétkeun dina struktur anu béda dina folikel rambut, struktur dina fllicle rambut; 3 target anatomi utama kalebet tonjolan, bohlam sareng papilla.
Platform panyabutan rambut terobosan anu ngagabungkeun fungsionalitas pamungkas sareng kanyamanan anu tiada tara. Hatur nuhun kana ukuran na ageung sareng sistem pendingin anu maju, pangobatan ayeuna langkung gancang sareng gratis - nawiskeun solusi anu ningkat anu signifikan pikeun pasién sareng praktisi. Sano Diode Laser ngungkit manpaat tina tilu panjang gelombang gabungan, sareng pangalaman pasién anu ningkat sareng pendekatan anu berorientasi kana bisnis, nyiptakeun solusi anu unik sareng hasil anu didorong dina dunya panyabutan rambut profesional.


  • Tipe Laser: Laser Diode Inténsitas Luhur
  • Laser Kaluaran Kaluaran Kaluaran: 2000W
  • Total Kakuatan: 4000W
  • Ukuran tempat: 12mm * 23mm
  • Garansi: 2 taun henteu diwatesan
  • Panjang gelombang: 755nm 808nm 1064nm
  • Frékuénsi: 1-10Hz
  • Cooling Sistem: Kulkas suhu konstan -25
  • Tampilan: 10.4 Inci layar multi warna
  • Latihan: Manual Pamaké + Video + Pelatihan online
  • Detil Produk

    kontak

    Tanda Produk

    Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda sareng FDA sareng mesin panyabutan rambut CE Médis

    808 diode laser hair removal device (4)

    Fitur

    Fitur mesin panyabutan rambut laser dioda:
    • Sistem panyabutan rambut laser serbaguna pikeun jinis kulit I-IV. Panjang gelombang 808nm paling efektif nyerep ku melanin dina kisaran rambut sareng tékstur anu paling lega
    • Perawatan panyabutan rambut anu paling raoseun, sistem anu kuat pikeun mastikeun perlakuan anu henteu nyeri
    • Pangiriman énergi anu épisién, 3-4 kali transformasi énergi tibatan laser dioda tradisional

    808 diode laser hair removal device (2)

    Perlakuan saderhana kami bakal ngancurkeun folikel rambut dina sababaraha menit. Anjeun bakal ngahémat waktos, artos, sareng anjeun bakal ngahémat diri tina waktos cukur. Serius. Profesional médis sareng perawat kami parantos ngawasa prosés panyabutan rambut laser sareng nangtung di tukangeun éta salaku salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngaleungitkeun rambut éta pikeun saé. Barina ogé, aranjeunna parantos ngalaksanakeun genep juta pangobatan.

    755nm / 808nm / 1064nm Diode Laser Hair Removal DeviceAdvantages

    755nm / 808nm / 1064nm Diode Laser Hair Removal DeviceAdvantages
    1.755nm / 808nm / 1064nm 3 panjang gelombang dina 1, langkung cocog pikeun sagala jinis sareng rambut warna.
    2. kaluaran laser ageung sareng stabil kalayan laser dioda anu dioptimalkeun mastikeun pangaruh panyabutan rambut.
    3. Sacara sakedik-gratis nyeri dihubungi ku safir Nyata -16 ° C langkung teu aya bandingna, sareng kaamanan.
    4. layar toél pinuh-warna ku UI intuitif sareng pangguna anu canggih
    5. Cai + Air + Semiconductor TEC sistem pendingin multifungsi, anu langkung ramah lingkungan tanpa Freon tapi kualitas mastikeun.
    6. kaluaran kapadetan énergi laser luhur dugi ka 120J / cm ²
    7. Éféktivitas. Efisiensi maksimal pikeun ngahontal beku sareng panyabutan panyabutan rambut.
    8. Garansi. Unit laser diode buatan Jerman, 20 juta nembak atanapi garansi 2 taun
    9. Bébas nyeri. Ujung panangan tangan janten tiis dugi ka -16 ℃, ngajantenkeun perlakuan nyaman sareng efektif.
    10. Kauntungan. Ngerjakeun non-stop 24-jam damel non-stop, ngamaksimalkeun manpaat pikeun klinik, salon sareng rumah sakit.

    808 diode laser hair removal device (6)

    Kontak sareng kami:

    Kontak Jalma: Alex Song, Sunny Zhao

    E-mail: Alex@sanolasers.com Sunny@sanhebeauty.net

    Whatsapp: +86 15321516360 +86 18813196949


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami